2777
2789

هستن زن دادش زن عموم اینجوری بود 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به دیواره رحم چسبیده

پریودی یعنی ریزش دیواره رحم

پس غیر ممکنه

اینای ک میگن پریود بودن تو بارداری مقدار خونریزیشون به شدت کم بوده وگرنه اگر بخوای مثل هرسری پریود بشی بچه ای نمیمونه

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بله چند تا از اطرافیانم ایجوری بودن.دختر خالهی خودم تا چهار ماهگی پریود میشد ماه بعدش که پریود نشد ازمایش داد پنج ماهش بود.🙂هفت ماهگی هم زایمان کرد.کلا دوماه بارداری رو تجربه کرده بود الان دخترش یه وروجک شش ساله س

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

پریود یعنی دیواره رحم کامل می‌ریزه و خونش بیرون میاد 

حالا خودتون فکر کنید 

اگر باردار باشید و دیواره رحم کامل بریزه 

جفت و‌ جنین که به دیواره  رحم چسبیدن چه اتفاقی براشون میوفته؟

امکان خونریزی هست دربارداری 

اما نمیشه گفت پریود هست 

حتی اگر هر ماه باشه 

بعضی ها هستن که سر موعد تو بارداری لکه هایی میبینن 

اما ریختن دیواره رحم نیست و دلایل دیگه ای داره

پریود یعنی دیواره رحم کامل می‌ریزه و خونش بیرون میاد  حالا خودتون فکر کنید  اگر باردار ب ...

آهان یعنی پریود و اون لکه بینی فرق دارع؟ من ۳ ماهه عروسی کردم ۳ ماهم قشنگ ۷ روز پریود شدم پس نیست؟

آهان یعنی پریود و اون لکه بینی فرق دارع؟ من ۳ ماهه عروسی کردم ۳ ماهم قشنگ ۷ روز پریود شدم پس نیست؟

نه نیست 

بارداری علائم داره 

اونها هم که گاهی تو بارداری ماهانه لکه میبینن به ندرت پیش میاد 

جدی 

ببین من خونریزی داشتم اما اسمشو نباید پریود بزاری قشنگ معلومه ک پریودی نیست ماه های اول برای لانه گزینی هسش بعدشم داشته باشه خطرناکه فکر کنم 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...