2777
2789

من ۲۷ سالمه از اول زندگیمو نابود کردم با رفیق بد خدا لعنتش کنه از دبیرستان باهاش بودم خیلی رفتاره میکرد منم نمیدونم چرا الگو میگرفتم ازش.چند سال زندگیم اینطور نابود شد با پسرا.ولی الان خیلی پشیمونم.میشه کمکم کنید خودمو نجات بدم زندگیم خیلی داغونه😞شما جای من بودید چیکار میکردید

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توبه کن بروسمت خدا گذشته جبران کن تلاش کن موفق بشی جوری که چندسال قبل یادت نیاد 😃

اره کلا اون دوست دبیرستانمم ترکش کردم واقعا دوست بدی بود.دارم خودمو جم جور میکنم به سختی اما افکار اذیتم میکنن

اللهم عجل لولیک الفرج
اره کلا اون دوست دبیرستانمم ترکش کردم واقعا دوست بدی بود.دارم خودمو جم جور میکنم به سختی اما افکار ا ...

افکارت شیطانیه بهش توجه نکن امیدوارباش حالا که شروع کردی تاتهش برو خدا کمکم میکنه گلم

جانان دربند توام😍
عزیزم تا چه حد داغون منظورت رو اگه میتونی واضح بگو 

شغلی ندارم.یادمع دبیرستان بودم از پسر خالم خوشم اومد باهاش ارتباط داشتم ولی مادرش کاملا مخالف بود با رابطع ما کلا خانواده خودشونو خییلی بالا میدید نسبت ما.پسره هم بعد از من کلا سرد شد اول خوب بودا.بعد اون مدت ۱۰ سال میگذرع خالم رفت براش زن گرفت باباش براش مغازه باز کرد .من هنوز همون ادم قبلی بدبخت و پسرفت کردم.خالم با اینکه از همه چیز مطلع بود اما انگار ما رو در حد پسرش ندید.

اللهم عجل لولیک الفرج
شغلی ندارم.یادمع دبیرستان بودم از پسر خالم خوشم اومد باهاش ارتباط داشتم ولی مادرش کاملا مخالف بود با ...

درکت میکنم چون تا حدودی زندگیامون شبیه به همه 

دانشگاه رفتی یا مدرک خاصی مهارتی چیزی داری ؟

اگه داری با چیزای کوچیک استارت بزن 

فقط در مورد پسر خالت ، الان احساست بهش چیه ؟ خشم نفرت عشق بی حسی چیه دقیقا ؟

و اینکه خدای نکرده اسیب دیدی از این روابط ؟ 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

درکت میکنم چون تا حدودی زندگیامون شبیه به همه  دانشگاه رفتی یا مدرک خاصی مهارتی چیزی داری ؟ ا ...

بله رشته علوم تربیتی دارم برا استخدامی آموزش پرورش میخونم ولی میدونی شل گرفتمش همش افکار گذشته اشتباهات گذشته مث خوره افتادع به جونم.همش حرص میزنم چرا اینکارو کردی .حس تنفر دارم ازش چون خواهرش مادرش و خودش کلی حرف پشتم زدن و الان راست راست میگردن هیچوقت نمی بخشمشون.

منو بازیچه خودش کرد پسره میگفت دوستم داره یهو با حرف خواهرش مادرش کلا کنار کشید و رفت.کلی فخشم داد یادمه.الان میگم اون ازدواجشو کرده شغلشم دارع اما من هنوز بدتر از جای قبلم وایسادم.الان خیلی تنهام کسی رو دور برم ندارم ولی افکار گذشته نمیزارن تمرکز کنم.

اللهم عجل لولیک الفرج
بله رشته علوم تربیتی دارم برا استخدامی آموزش پرورش میخونم ولی میدونی شل گرفتمش همش افکار گذشته اشتبا ...

عزیزم ریشه ی تمومی مشکلاتت برمیگرده به اینکه توی گذشته زندگی میکنی 

دقیقا مثل من 

خب فرض کن اگه استخدام بشی ، چه اتفاقی میوفته ؟؟

اونوخته که قیافه هاشون دیدن داره

مطمعنم استخدام شدنت همانا، صف کشیدن خواستگارای عالی همانا 

اون فکرها و سرزنش هایی که توی ذهنت هست منشا همشون از همون ضربه گذشتت هست به این فکر کن که چرا با وجود اینکه موفقیت جلو روته ولی باز هم ذهنت میخواد با افکار منفی زندگی کنه ؟؟ 

شغل ،حقوق، جایگاه اجتماعی بالا با استخدامی، پول بیشتر با کلاسای خصوصی، ماشین، گوشی اخرین مدل ، مسافرت ، پیدا کردن دوستان خوب ، خواستگارای عالی و هزاران مزیت دیگه همشونو میتونی بدست بیاری برای تو راحته چون خیلی قوی هستی که تا الان تاب اوردی و در ضمن اصلا اصلا خودتو با اونا مقایسه نکن چون در حد مقایسه نیستن چین مگه ؟؟؟ ببین چقدر خدا دوست داشته که تو رو از دست یه ادم بچه ننه بی ادب فحاش نجات داده بله ضربه خوردی کسی منکرش نیست ولی خواهش میکنم به الان نگاه کن .

"""" به این فکر کن ده سال بعد اونا قراره حسرت تو رو بخورن خواهش میکنم به خودت بیا """""

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

عزیزم ریشه ی تمومی مشکلاتت برمیگرده به اینکه توی گذشته زندگی میکنی  دقیقا مثل من  خب فرض ...

عزیزم مرسی خیلی قشنگ گفتی😍

میدونم میتونم اعتماد به نفسم رو چند برابر کنم با موفقیتم.میتونم بهترین خواستگارا رو داشته باشم.

اما متاسفانع لعنت به افکار منفی میخوام دفعشون کنم خودمو درگیرشون نکنم.میدونم اگه بچسبم به گذشته ایندم رو نابود میکنم.اما واقعا هدفم موفقیته تلاشه .

بازم لعنت به ریشه افکارم منفیم😕.

شما چند سالتونه؟

من ۲۷ سالمه فکر میکنم خیلی سنم رفته بالا🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج