2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 52 پست

با مرده بچه دار ازدواج نکن، خیییلی وقتا حتی اگه نامادری هم بهترین باشه بچه نمیخوادش و هرر لحظه اذیتش میکنه. مرده هم همیشه طرف بچشه و هر احظه میخواد بگه اینا ثمره زندگیه منه اصلا بخاطر رفاه اینا ازدواج کردم!!

در کل تا ابد مجرد بمونی در شرایط بد مالی خیلی بد،  بهتر از ازدواج‌اینجوربه، اونطور فقط یه درد داری ک بی پولیه حتی اگه کار نتونه بکنه آدم ببخشید گدایی کنه اموراتش میگذره ولی این ازدواجا عذابه عذاببببب

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینبارتوزازدواجت خیلی دقت کن ایشالاک خوشبخت میشی.  من باردوم واقعاخوشبخت ترین بودم ک کرو ...

خدا همسرتون رو رحمت کنه عزیزم.اره من خیلی حساس شدم توی انتخاب و تمام تلاشمو میکنم برای انتخاب درست و انشالا خوشبخت بشید

شما هم بچه داری؟ 

اگه داری در جوابش بگو شما پدری کن واسه بچه من 

منم مادری میکنم واسه بچه تو

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بله طلاق گرفتن.خودمم بچه دارم شرایطمون مثل همه

منم همسردوم خدابیامرزم دوتابچه داشت اماهردوشون ازدواج کرده بودن اگه کوچیک بودن ومجرد اصلاقبول نمی‌کردم.بحرحال اختیارزندگیتوداری ایشالاک خوشبخت شی

Dunyada olumden baskasi yalan
خدا همسرتون رو رحمت کنه عزیزم.اره من خیلی حساس شدم توی انتخاب و تمام تلاشمو میکنم برای انتخاب درست و ...

فدات شم مهربون غم نبینی🌹 اگه مطمئنی طرفتون مردخوبیه وازهرلحظ همونیه ک خودت میخای وهمه جوره هواتوخواهدداشت مبارکه🌹

Dunyada olumden baskasi yalan
منم همسردوم خدابیامرزم دوتابچه داشت اماهردوشون ازدواج کرده بودن اگه کوچیک بودن ومجرد اصلاقبول نمی‌کر ...

نمیدونم دو دلم.بنظرم نیاز به شناخت بیشتر این آقا دارم 

منظورش از اين حرف چيه ؟ حواست باشه از اون بشكه هاي بي ته نشه كه هر چي آب بريزي پر نشه و آخرش هم طلبكار باشن ازت ! بگو تعريفت از مادر واقعي چيه ! يعني شبانه روز در خدمت بچه كه اب تو دلش تكون نخوره بذون اينكه خودم زندگي داشته باشم ؟ يا احازه ندلشته باشم دعوا كنم ؟ يا بعوان تازه عروس يه مسافرت دوتايي نتوني بري؟

به نظرم راستش رو بگو ، بگو من بعنوان زن پدرش اگه كاري از دستم بربياد ميكنم اهل ظلم نيستم منصف هستم سعي ميكنم اگه بحه دار شديم فرق نذلزم اما شما خودت ارنقدر مديريت داري تو روابط كه هم دخترت و هم تازه عروست راضي بشن ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منظورش از اين حرف چيه ؟ حواست باشه از اون بشكه هاي بي ته نشه كه هر چي آب بريزي پر نشه و آخرش هن طلبك ...

بله ممنون از راهنمایت عزیزم باید این موارد هم در نظر بگیرم

نمیدونم دو دلم.بنظرم نیاز به شناخت بیشتر این آقا دارم 

عجله نکن وقت بزار برای شناختش دفعه دومته بی گدار به آب نزن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بله ممنون از راهنمایت عزیزم باید این موارد هم در نظر بگیرم

انشاله بهترين ها باشه براتون 

به تطر من همراه هم يه مشاور بازتجربه هم برين و دغدغه ها رو مطرح كنين

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹