2777
2789

از دوران نوحوانی کلا ریاضی و تدریس و دوست داشتم الان بعد چند سال صبوری و درس تونستم دکتری مهندسی کامپیوتر(هوش مصنوعی) بگیرم الانم تصمیم اینه استاد دانشگاه بشم شرایطشم دارم و امادم ولی باردارم اصلا حال درس خوندن ندارم بعضی ها میگه بمونه واسه سال بعد امسال و ول کن ولی من واقعا بیشتر از این نمیتونم صبر کنم 

شما جای من بودید چیکار میکردید

با خیال راحت بارداری و طی کن 

میدونی که تمام حالات روحی ماد روی جنین اثر داره بخور و بخواب و از بارداری لذت ببر😊😊😊

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولویت خودت چیه؟من بودم بچه اولویت من بود. منم درسم عالی بود میتونستم بی کنکور برن دکترای یه دانشگاه عالی‌ ولی بعد از فوق شوهر کردم و چسبیدم به بچه هام. اولویت من این بود

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
اولویت خودت چیه؟من بودم بچه اولویت من بود. منم درسم عالی بود میتونستم بی کنکور برن دکترای یه دانشگاه ...

هردوتاش اولویتمم هم اینکه بچه دوست دارم به بهترین شکل ممکن به دنیا بیاد هم اینکه هرچه زودتر به ارزوم برسم:)