2777
2789
عنوان

کاش ما فقط نگران هم نبودیم و یه قدمی هم برمیداشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای سایت نمیگن

مردا یا نامردا؟

البته اونایی که یادشون میره بگن، برن اونور وایسن پاسوز نامردا نشن😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اگه یاد بگیریم توقعاتمونو از دیگرون صفر کنیم و روی پای خودمون وایسیم، راحتتر و آرومتر و پسندیده‌تر ز ...

عزیزم شوهرم بیمارن دیسک کمر شدید دارن و دست و پا و کمر و گردن در گیر هست..توان کار کردن رو ندارن..ولی با مسافر کشی میکنه از سر اجبار

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
عزیزم شوهرم بیمارن دیسک کمر شدید دارن و دست و پا و کمر و گردن در گیر هست..توان کار کردن رو ندارن..ول ...

آقا هستم 🤦🤦

موارد استثنایی، بحثش جداس، عرضم کلی بود، 

بنظر شما اگه پشتیبان(حالا هر کی میخواد باشه) به هر علتی( ورشکستگی، اختلاف، خدای نکرده مرگ، و و و ...)دستشو از پشت حمایت گیرنده برداره، چی میشه؟

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

جسارتا میتونم کپی کنم؟ 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بفرمایین، صاحب اختیارین چه بهتر که‌مطالب خوب، بازنشر شن

ممنونم آخه عزیزی هم تو سایت هست میخواستم اونم این مطلب رو ببینه😅

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

عجب تاپیک تکان دهنده ای افریدی👏👏👏👏احسنت بر شما. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂