2777
2789
عنوان

رابطه ام با دخترم خوب نیست!

541 بازدید | 11 پست

من یه دختر هشت ساله دارم، کلاس دومه.

خیلی دلسوز و مهربونه ولی شیطنت های خودش رو هم داره، نسبت به ریخت و پاش هایی که تو خونه میکنه بی تفاوته مدام اسباب بازی و وسایلش پخشه تو خونه.

هرشب باید بگم‌ برو دسشویی مسواک بزن برو بخواب

هر صبح باید بگم دست و صورتتو بشور بعدبیا پای سفره صبحونه، نگم انجام نمیده هی دوس داره بپیچونه من و پدرشو.

منم یه مادر بی حوصله و عصبی ام. مدام بابت کوچکترین چیزها بهش تذکر میدم. از صبح تا شب فقط میگم بکن،نکن...

جدیدا هم که نوزادم تازه دنیا اومده همه چیز بدتر شده.

راهکاری دارین برای اینکه این رابطه یه کم خوب بشه؟

به این فکر کن فقط 8سالشه و بچس

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر ۸ ساله و اتفاقا جدیدا اصلا با هم خوب نیستیم ، همش باید تذکر بدم بهش 

حتی دیگه مثل قبل نمیتونم بهش محبت کنم نمیدونم چرا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه مدت بکن نکن و بزار کنارهمه چیز درست میشه ضمن اینکه جلوی دختر۸ ساله ت به نوزادت بوس و بغل و محبت و....ممنوع .

بی قید و شرط به دختر بزرگت محبت کن بی قید و شرط بعد ببین چطوری خودش همه کارهاشو میکنه.

الهی بمیرم برای دخترت.عزیزم همه ی دخترا توی اون سن همون‌جوری هستن.ربات که نیست.خیلی سریع لطفا از مشاور کمک بگیر.التماس میکنم رهاش نکن.میشه یکی مثل من که چشم نداره مادرشو ببینه از بس اذیتش کرده.اگر ادامه بدی هرگز نمیبخشتت.

تنها راه درمان و چاره مشاور و تراپیست هست.حتما شما عصبی بودنتون رو باید درمان کنید.

منم پسرم ۷ سالشه یه نوزاد ۴ ماهه دارم. خیلی بهش گیر میدم قبلا از دستش عصبانی نمیشدم ولی الان مدام بهش میتوپم.آخر شبا عذاب وجدان میگیرم ولی باز فردا روز از نو روزی از نو. پسرمم انقد مظلوم و آرومه نمیدونم چرا انقد بی اعصاب شدم

قبلا بخاطر پسرم با عالم و آدم درگیر میشدم کسی بهش نگه بالای چشمت ابروئه،حالا خودم آزارش میدم

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

برادرشو خیلی دوست داره و خیلی دعا و گریه کرده تا خدا بهمون بده، هر روز برای دنیا اومدنش توی تقویم علامت گذاری میکرد و یه دبتر خاطرات داره که تاریخ تمام سونوگرافی ها و اطلاعات مربوط به بارداریمو توش نوشته. علائمی از حسودی نداره.

میخوام مادربهتری باشم براش، از روی دوست داشتن به حرفهام گوش کنه نه از روی حساب بردن و ترس

الهی بمیرم برای دخترت.عزیزم همه ی دخترا توی اون سن همون‌جوری هستن.ربات که نیست.خیلی سریع لطفا از مشا ...

عزیزم تقریبا همدردیم، منم از مادرم دل خوشی ندارم و چون بچه وسطی بودم و درسمم خوب بود کلا نادیده گرفته شدم چون میگفتن از پس خودش برمیاد.

رابطه مادرو دختری صمیمی نداشتیم، نداریم.

و چون نمیخوام برای دخترم این اتفاق بیفته دنبال راه چاره هستم.

مشاور گزینه خوبیه ولی الان با نوزاد واقعا وقت نمی کنم

عزیزم تقریبا همدردیم، منم از مادرم دل خوشی ندارم و چون بچه وسطی بودم و درسمم خوب بود کلا نادیده گرفت ...

عزیزم اصلا نگو وقت ندارم.با نوزادت برو.یا بده دوساعت همسرت نگهش داره.بعدا پشیمون میشی.مادرم اینقدر در حقم بدی کرده و میکنه،که حتی لایق یک نگاه هم نمیدونمش.اینقدر هم مغروره که همه رو مقصر می‌دونه جز خودش.

نذار دخترت مثل من بشه.دنبال چاره باش از الان.سن حساسی هم داره،داره به بلوغ نزدیک میشه،کینه ازت به دل میگیره ها.توروخدا فقط سریع برو مشاوره.