گفت امروز همراه بابام اون دخترم عموم رفتیم بار بزنیم با کامیون میگفت رفتم دستشویی بین راهی تو دستشویی دوربین دیدم داخل داخل همون جا که میرن ..... از اون طرف من به عموم گفتم اگه خواستین برین حتما به من بگین ولی نگفتن گفتم یادتون نبود گفت نه بعدش جم کردن رفتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
[QUOTE=325948805]چیشد نفهمیدم پاراگراف اول ب پاراگراف دوم هیچ ارتباطی نداش[/QUOTE من قبلا به اونا گفتم میخاین برین به من بگین اینا امروز رفتن با اینکه یادشون بود من بهشون چی گفتم و تو راه دستشویی رفتن تو اتاقا دستشویی دوربین بود من درگیر هر ۲ ماجرا هستم
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم