2777
2789
عنوان

دلم هوای نجف کرده🥲😔

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
 چقد حرم اقا بوی مهربونی میداد چقد امن بود چقدر آرامش داشت ...حیف کاش بیشتر قدر میدونستم توی نج ...

من رفتم خلوت شد یهو دستم به ضریح رسید اینقدر سبک شدم حد نداشت من با حالت مریضی و گیج شدگی میرفتم دلم نمیومد نرم 😭 امیدوارم دوباره قسمت بشه 🥲🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله قسمت همه آرزومندا❤❤❤

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
من رفتم خلوت شد یهو دستم به ضریح رسید اینقدر سبک شدم حد نداشت من با حالت مریضی و گیج شدگی میرفتم دلم ...

خیلی کار خوبی کردی که رفتط حداقل حسرت نداری🥲من مشهدیم شاید باورتون نشه ولی تا حالا دستم به ضریح امام رضا نرسیده درست حسابی😔ولی توی حرم امام علی و کربلا شد و چقد ارامش داشت ضریح😭من که همه ش غصه اون نصفه روزو میخورم😢

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

اولین باری که گنبد مولا رو دیدم 

وای 😭دلم داره میترکه از غصه😭من که فیلمام اشتباهی پاک شد خیلی ناراحتم😭

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

اخ خدا از دهنت بشنوه اگه برم برای خیلیا دعا میکنم خیلیا دور و برم هستن نیازمند دعان خودمم وضعم درست ...

ان شاالله خدا برای همه ارزومندا خودش درست کنه💚🥲

خیلی کار خوبی کردی که رفتط حداقل حسرت نداری🥲من مشهدیم شاید باورتون نشه ولی تا حالا دستم به ضریح اما ...

چقدر دلم میخواد بیام رفتی منم دعا کن چقدر دلم تنگ حرم امام رضاس واقعا خیلی با صفاس حرم امام رضا😍😍