2777
2789
عنوان

با گذشته چه کنیم؟ چرا یادم نمیره؟

459 بازدید | 17 پست

من ۲۶ سالمه مستقلم و خداروشکر اوضاعم خوبه 

یه تجربه خیلی تلخ داشتم، پنج سال با پسرعموم دوست بودم و کسی نمیدونست و از اونجایی که باباهامون با هم مشکل داشتن و قطع رابطه بودن سالها میترسیدیم مطرح کنیم که همو میخوایم و سال چهارم اون به خانواده اش گفت و اونا خواستن بیان جلو ولی من از بابام میترسیدم چون خیلی آدم شریه و هی دست دست میکردم نمیذاشتم بیان امروز فردا میکردم تا اینکه یه روز متوجه شدم داره بهم خیانت میکنه با یکی ریخته رو هم و سریع به خانوادش گفتمو رابطه رو تموم کردم و اون فورا رفت با همون دختر ازدواج کرد در عرض دو سه ماه همه کارا رو کردن و من هم برای اینکه تابلو نشه رفتم عقدشون و جونم بالا اومد هم ازش بدم میومد که بهم خیانت کرد هم مجبور بودم عادی برخورد کنم و خاطرات این پنج سال از جلو چشام نمیرفت کنار.

الان یک سال و نیم گذشته

تو این یک سال و نیم من خیلی پیشرفت کردم، خونه خریدم و به درآمد بالایی رسیدم. بعد ازدواجش بارها بهم پیام داد که اشتباه کردم من هیجانی تصمیم گرفتم غلط کردم این دختره به درد من نمیخوره ولی مهریه اش زیاده نمیتونم طلاقش بدم و منم بلاکش کردم هم خودشو هم کل خانوادشو

الان گاهی گذشته یادم میاد عذابم میده. خوابشو میبینم حالم بد میشه. انگار یه غم ریشه دار تو دلمه که نمیدونم چیکار کنم.

سه ماهه با یکی آشنا شدم خیلی دوسم داره خیلی بهم احترام میذاره هم خودش هم خانوادش ولی همش حس میکنم یه روز یهو میذاره میره یا بلایی سرش میاد. مثل این بدبختا هی ازش میپرسم واقعا دوسم داری؟ الکی نمیگی؟ نمیدونم چیکار کنم دیگه از دست خودم. اون از گذشته ام هیچی نمیدونه ولی حس میکنم دارم اذیتش میکنم با این سوالام 

چیکار کنم یادم بره؟ 

تنها کسی که میتونه کمکت کنه روانشناسه 

برای آروم شدن سر نماز گریه کن تا آروم بشی

با خدا درد و دل کن 

حتما حتما نتیجه میگیری مطمئنم گلم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ازش نپرس .تو واقعا دوست داشتنی هستی

مرسی عزیزم ولی دست خودم نیست 

هر وقت برام کادو‌میخره یا ابراز علاقه میکنه عوض اینکه خوشحال شم استرس میگیرم نکنه بره نکنه الکی میگه دوسم داره نکنه نکنه….

تنها کسی که میتونه کمکت کنه روانشناسه  برای آروم شدن سر نماز گریه کن تا آروم بشی با خدا ...

گریه هامو کردم پارسال خیلی 

الان نمیدونم چمه انگار جای زخمه که خوب نمیشه نمیدونم چیکار کنم فراموش کنم 

مرسی عزیزم ولی دست خودم نیست  هر وقت برام کادو‌میخره یا ابراز علاقه میکنه عوض اینکه خوشحال شم ...

حق داری خیانت دیدی .ولی گذشته گذشته .یه جوری رفتار کن و خودت رو بالا بگیر ک نامزدت بگه چطور ب دستش بیارم .رفتارت روش تاثیر بد میزاره و کم کم میگه نکنه بدرد نخوره .در ضمن اگر خیانت دیدی تو بد نبودی اون ذات نداشته و خدا هم دوستت داشته

لطفا لایک نکنید .

گریه هامو کردم پارسال خیلی  الان نمیدونم چمه انگار جای زخمه که خوب نمیشه نمیدونم چیکار کنم فرا ...

حتما با خدا سر نماز درد و دل کن

حتی اگه اهل نماز نیستی یه بارم شده بخون ببین چطوری آروم میشی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

حق داری خیانت دیدی .ولی گذشته گذشته .یه جوری رفتار کن و خودت رو بالا بگیر ک نامزدت بگه چطور ب دستش ب ...

مرسی عزیزم حتما همین کارو میکنم

اره واقعا ادم بی ذاتی بود. من اون موقع نمیفهمیدم چه ضربه ای خوردم و همش حفظ ظاهر میکردم و فقط میخواستم حالمو خوب نشون بدم ولی الان انگار تازه دارم میفهمم باهام چیکار کرد وقتی میبینم از عشق میترسم دیگه

اتفاقا باید شیرینی پخش کنی ک همچین اشغال هوس بازیو کنار گداشتی تا دید رسیدی به جایگاه خوبی برا پول اوده جلو

هر وقت حالت بد شد با خودت بگو این ی بار خیانت کرده اگه برگردع بازم میکنه و این ادم مول پرستیه

عزیزم ما از نیاکان یک میلیون سال پیش مون ،میراث داریم تو و خیلی از رفتارها و واکنش هامون  برمی گرده به اونها.

حالا این خاطرات که این قدر نزدیکن 

باید خودآگاه باشی عزیزم 

و بدونی اون اتفاق افتادن پس ناخودآگاه اون ترس و دلهره توی تو ریشه دوانده 

پس وقتی این سوالات تو ذهن ت اومد بدون بخاطر اون تجربه ی تلخ هست 

و ازش بگذر همین

اتفاقا باید شیرینی پخش کنی ک همچین اشغال هوس بازیو کنار گداشتی تا دید رسیدی به جایگاه خوبی برا پول ا ...

اره همه اینارو خوب میدونم و‌کاملا واضحه این ادم برای چی دوباره برگشت ولی دلم نمیفهمه انگار همش خاطراتو میاره جلو چشام یا خوابشو میبینم کل روزم بهم میریزه