2777
2789
عنوان

زنی که قهر نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 68 پست
چ خوبه که اینو میدونید امیدوارم تو زندگیتون هم بهش پایبند باشید  می‌دونی وقتی زنی بعد دعوا قهر ...

والا منکه مجردم و وضع مالیمم اوکی نیس دیگه به ازدواج فکر نمیکنم ولی همیشه دوست داشتم یکس متفاوت از کل دنیا باشم و یه دختری متفاوت از کل دنیا بسازم زندگی براش بسازم حتی تو رویاهاشم تصورش نکرده موقع بحث براش فانتزی هاشو فراهم کنم تو زندگیش بجای اینکه روزاشو بگذرونه و تحملم کنه کاری کنم با عشق در کنارم زندگی کنه سنش بگذره ولی جوون نگهش دارم که اینم یه دولت پایع ششمی ازمون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامله ام 

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد بغلش کنی بعد می‌دونی که اون میشه برتر از جانت دیگه هر چیزی رو تحمل می‌کنه که یه وقت غصه تو دلش نشسته ترس تو چشاش نباشه 

ان شاالله به حق حضرت زهرا همیشه شاد باشید

چی باعث شده با همه اینا بازم قهر نکنی

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
دست روش بلند کردی فحش دادی بعد میخندی؟...من جا زنت بودم دندونات تو دهنت خرد میکردم ..با مرگ موش خفه ...

اشکام میریزه ولی کامنت شما رو میخونم میخندم  آخه آدم بامرگ موش خفه میکنه؟

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد بغلش کنی بعد می‌دونی که اون میشه برتر از جانت دیگه هر چیزی رو تحمل می‌ ...

ممنونم ولی اصلا این موضوع باعث نمیشه من به کتک و تحقیر تن بدم کلا نمیتونم حقارت و تحمل کنم زیر بار زور نمیرم به هیچ عنوان بچه ام یه مادر قوی نیاز داره نه یه تو سری خور حرف خور 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چی باعث شده با همه اینا بازم قهر نکنی

نمیدونم فقط قهر نمیکنم شاید از عشق ناامید شدم شاید غمم اونقدر بزرگه که قهر کردن راضیم نمیکنه شاید به خاطر بچه هام شاید به خاطر غریبیم و تنهایی

ممنونم ولی اصلا این موضوع باعث نمیشه من به کتک و تحقیر تن بدم کلا نمیتونم حقارت و تحمل کنم زیر بار ز ...

به خدا منم همین بودم اصلا حرف زور تو کتم نمی‌رفت الآنم خارج از خونه همینم  محل کارم یا تو فامیل اصلا زیر بار زور کسی نمیرم  سابقه م تو قهر و قطع رابطه هم زیاده اما با شوهرم دیگه قهر نمیکنم

شاید دلسرد شدی شوهرت خیانت کرده

نه بابا تنها چیزی که اهلش نیست خیانته 

دعوا سر چیزای الکی 

مثلا دراور تراز نبود کشوهاش باز میشد گفتم بیا زید پایه هاش تخته بذار تراز بشه شروع کرد دادم بیداد که نمی‌ذاری بشینم استراحت کنم منم جوابشو دادم یکی اون گفت یکی من دعوا شد