2777
2789
٢٣هفتمه .یه مدت اولا هم معده ام اینجوری شده بود الان بازم شروع شده پدرم در امده😭😭😭😭 بخدا نمیدونم چیکار کنم همش قرص جویدنی الومینیوم ام جی میخورم یه هفته است اسید معده ام قشنگ تو گلوم حس میکنم😖 نمیدونم از قرصاییه که میخورم یا نه مولتی ویتامین و کلسیم میخورم😏 کمکم کنید🙏🌸 چیکار کنم اسید معدم فروکش کنه⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕
یه تیکه پنیر خالی بخور ...
وقتی میگویم التماس دعا یعنی دیگر از دست خودم کاری بر نمی آید یعنی بریده و خسته ام....خدایا بحق نا امیدی آقا ابوالفضل و بحق دلشکستگی امام حسین بزار انتظارم تموم بشه به منم یه نی نی ناز بده...اگه چشمت ب امضام خورد التماس دعا ... اگه این اسمش بهاره و قراره ک از تو خبری برام نیاره نمیخوامش..اگه این اسمش بهاره و قرار ه بیشتر از ابرای اون دوتا چشم من بباره نمیییخوامش...عید و بی تو نمیخوام ..رختای نو نمیخوام..سال تحویل ک هیچ ..دنیارو بی تو نمیخوام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تا جاییکه میتونی قرص مصرف نکن مواد طبیعی ب بدنت برسون تا جاییکه میتونی منم اینطور بودم گاهی اینطور مواقع نون حجیم مث بربری یا سنگک میخوردم بهتر میشدم شبا قبل از خواب یکم پنیر و گردو بخور بعد بخواب غذاییکه تو معدت هست و راحتتر هضم میکنه
یوگا خیلی موثره. یه تمرین داره که بعد ازغذا صاف صاف می شینی. یه دستت رو از بالا میبری پشت بدنت و دست دیگه رو از پایینن. و با کشش سعی می کنی از پشت دستات رو بهم برسونی. چند ثانیه به همی حال میمونی و بعد دستات رو میاری پایین. چند بار باید این تمرین رو تکرار کنی. نفس عمیق یادت نره.
LilySlim Weight charts