2777
2789
عنوان

چشم خوردن

176 بازدید | 11 پست

چیکار میکنن بعضیا همه چی زندگیشون خوبه و هیچ وقت چشم نمیخورن ، مم پارسال خیلی بد چشم خوردم ک کلا زندگیم ترکید ، تقریبا میدونم کی چشم زد ، راهی دارید که بشه جلوشو گرفت ؟ به این نتیجه رسیدم دیگه از خوشیهام به هیچ کس نگم ، بعد از مدتها همسر سابقم برام طلا خرید ، چنان چشم خوردم که جدا شدیم ، بعد جدایی با حال خیلی بد با یه پسری آشنا شدم و یکم حالم رو خوب کرد ، حتی پیشنهاد ازدواج میداد اولا ، به محض اینکه همون فامیلمون فهمید ، مدام دعوا داشتیم ، دیگه هم پیشنهاد ازدواج نداد ، اصلا میخوام تا همیشه همینجوری باهاش دوست بمونم ، چون اگه علنی کنم ، میترسم چشم بخورم ، 😢 ، پس چرا بعضیا اینقدر خوشبختن و چشم نمیخورن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم دارم به این باور میرسم که چشم خوردن هم یه خرافات مدرنه! 

البته ما تو زندگی اونا نیستیم و قطعا نمیدونیم چه مشکلاتی دارن... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

عزیزم چون این تصور شماست که فکر می‌کنی بخاطر یه تیکه طلا یا دوست شدن با یه پسر چشمت کردن 

با اینکه دوتا چیزی که گفتی واقعا خیلی عادی و معمولی هست 

فکرتو بزرگ کن طرز فکرتو عوض کن ...تا حالا پیش خودت فکر کردی چرا آدمای مولتی میلیاردر دکترا پروفسورا دانشمندا ملکه های زیبایی نمیگن ما رو چشم کردن ؟

عزیزم چون این تصور شماست که فکر می‌کنی بخاطر یه تیکه طلا یا دوست شدن با یه پسر چشمت کردن  با ا ...

همیشه برام سواله ، دوست خودم خیلی موفقه ، اما تا زمان موفق شدنش ، اشاره ای به کارش نکرد و یکدفعه یه رستوران موفق باز کردن و خیلی کارش خوبه ، ولی موقعی که تو مراحل کار بود هیچی نمی‌گفت