2777
2789

درهر صورت ازدواج تا وقتی به بلوغ فکری نرسیدی خوب نیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه ما کل فامیلمون باهم ازدواج کردن خیلیم خوشبحتن

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
اصلا خوب نیست بین فامیلامون ازین موردا بوده بعد طلاق گرفتن هردو خانواده قطع رابطه کردن

آخه همدیگرو دوست داریم خیلی من یه خاطر اون از خیلیا گذشتم فقط چون فامیله همه میگن نه ولی من دست نمیکشم

اره خوبه ما کل فامیلمون باهم ازدواج کردن خیلیم خوشبحتن

دعاکنید به هم برسیم خیلی خانوادم منو تو شرایط بدی گذاشتن نمیزارن باهاش حرف بزنم میگن بابات بفهمه شر میشه هر وقت اومد قبول کرد بابات باهاش حرف بزن ولی من گوش نمیکنم به حرفاشون قایمکی حرف میزنم 

انقد همه انرژی منفی دادن ناراحتم خیلی 

عزیزم من به عنوان یه خواهر بهت گفتم اخه سنم کم نیست۳۸سالمه تجربه هایی داریم به هر حال تو این چند سالی که گذشته خواهر من با پسر پسرعموی پدرم ازدواج کرد ما خیالمون راحت بود لااقل اونقدر نسبت نزدیکی نداریم مشکلات باروری داشتن با بد بختی بچه دارشدن عاقبت تو انتی گفتن سندروم داونه به خاططر نسبت فامیلی!دوراز جون شما البته

ولی خب دخالت به عینه تو زندگیش میبینم من مشکلات بزرگتری داشتم ولی چون خانواده هامون غریبن دخالتی تو زندگیم نبوده و نیست ولی خواهرم  همش سر پدرم و پدر شوهر و مادرشوهر کل فامیل تو زندگیشه زیر ذره بینن متاسفانه!به هر حال انشالله بهترین اتفاق برات بیافته و خوشبخت بشی عزیزم و بهترین تصمیم بگیری