2777
2789
عنوان

شام چی درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

املت 

گوجه بادمجون سرخ شده 

کتلت 

کوکوسیب زمینی

پوره سیب زمینی

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

من ماکارونی گذاشتم 

کوکو 

انواع املت 

عدس پلو 

نودل 

خوراک لوبیا و قارچ 

اینا آسونه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
والا من حال نداشتم. گوجه ریز شده با پیاز سرخ کردم

اتفاقا خیلی خوشمزه اس من دوس دارم 

یه وقتایی گوجه پیاز درست میکنم میخورم 

اگه یه تخم مرغم بشکنی دیگه عالی میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ما ترکیب تن ماهی و کنسرو بادمجون‌ با نون داغ رو خیلی دوست داریم امشب شام همینه😀

اره منم دوس دارم  یه ذره تندم باشه 

سبزی خوردن هم باشه دیگه عالی میشه 

ترکیب تن ماهی با خوراک لوبیا و قارچ هم خوشمزه اس 

🍝 ماکارونی گذاشتم

منم ماکارونی گذاشتم با ته دیگ سیب زمینی و ترشی و ماست   

خوراک مرغ و لوبیا سبز 

کوکو سبزی 

کوکو بادمجون 

کوکو سیب زمینی 

سالاد سزار 

مرغ گریل با سیب زمینی و پیاز 

بستگی به تایمت داره و وسایلی که دم دسته دستوری هم خواستی بگو بهت بگم

اره منم دوس دارم  یه ذره تندم باشه  سبزی خوردن هم باشه دیگه عالی میشه  ترکیب تن ماه ...

😍😍😍😍به به

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹