2777
2789
عنوان

ببینید براباباش چی نوشته❤️❤️ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 21 پست
اره دخترمن براهرمناسبتی همینجور نامه می‌نویسه برامون گفت مامان بزرگ شم کادومیخرم من الان پول ندارم چ ...

الهی،😘 پسر بزرگ منم بیرون هرچی میبینه از جیب باباش میخواد برام کادو بگیره ،🥰😘 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
قشنگم😍

❤️❤️❤️❤️

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی،😘 پسر بزرگ منم بیرون هرچی میبینه از جیب باباش میخواد برام کادو بگیره ،🥰😘 

اخی عزیزم 🌹🌹🌹 اینافرشته آن خداحفظشون کنه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
عزیزم بهترین کارو میکنید  دلم رفت برای نامه خوشگلش ؛حتما ببوسش ؛خدا حفظش کنه براتون😘😍

فداتدعزیزم سلامت باشی❤️❤️❤️🌹🌹🌹

اره دخترمن براهرمناسبتی همینجور نامه می‌نویسه برامون گفت مامان بزرگ شم کادومیخرم من الان پول ندارم چ ...

پسر من هنوز سواد نداشت . لیست خرید کشیده بود برامون . شلوار و پتو . پیرهن و .... همه رو شکلشون کشیده بود عج وجق 🤣🤣 الان ۱۱ سالشه هنوزم کاری داره یا تبریک و ... نامه میده بهمون