من ۷ هفته باردارم اونوقت برم اونجا روم نمیشه چی بگم که هی خم و راست نشم سفره پهن کن بچین جمع کنو فلان .. حقیقت زیر دلمم سمت چپ تیر میکشه از صبح ولی نمیتونم بگم اگر بگم میگن الکی میگه بهانست که کار نکنه و فلان .. همسرم کمک میکنه ها ولی من روم نمیشه چی بگم که کار نکنم ؟ از صبح بهشت زهرا بودیم تازه رسیدیم خونه کلی ترافیک بود بعد واقعا اذیت شدم حالا الان چیکار کنم چی بگم ؟
مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂
عمرن نمیتونم نرم واحد روبه رومن زوریم شده میان دنبالم
مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا خودشون حامله شدن و میفهمن اصلا هم برات مهم نباشه چی فکر میکنن. تو الان فقط باید سلامتی بچت مهم ...
نه نمیفهمن باورکنین خیلی توقعین ینی نمیدونم چطور توضیح بدم بعد سناشونم خیلی از من بیشتره دختر خواهر شوهر کوچیکم یکسال از من بزرگتره ینی همسر منو دیر بچه دار شدن و خب تفاوت سنی ما از بقیه خیلی بیشتره .. دختر خواهر شوهرمم همممممیشه طبق عادت میشینه یه گوشه شامشم کهمیخوره باز میره یه گوشه اصلا کمکنمیکنه
اونا خودشون حامله شدن و میفهمن اصلا هم برات مهم نباشه چی فکر میکنن. تو الان فقط باید سلامتی بچت مهم ...
من دو ماهه باردار بودم مادرشوهرم فرش میشست با دخترش،اومده بود به من میگفت چرا نیامدی کمک،حالا من حالم خوب نبود هر روز دکتر بودم اصلا احوالمم نمیپرسید
تازه ۷ هفته ای بعد نمیخوای که فرش بشوری چند تا ظرف دیگه
باور کنین که واقعا زیر دلم درد میکنه بعد مساله ی من اصلا ظرف شستن نیست اگر کار سرپایی بود انجام میدادم ولی خدایی دونه دونه خم شو بشقاب و لیوان و چاقو چنگال ۱۸ نفرو بزاری میدونی برای هر آیتمش چند بار باید خمو راست شم ؟ واسه اونه دلم شور میزنه