2777
2789
عنوان

ازدواج زودتر از خواهر بزرگتر

743 بازدید | 30 پست

من یه خواهر دارم ازم ۵ سال بزرگتره و هنوز ازدواج نکرده

من عقد کردم.

وقتی می خواستم عقد کنم از خواهرم اجازه گرفتم.

قشنگ خصوصی نشستم باهاش صحبت کردم و خواهرم ابراز رضایت کرد

ولی از همون موقع که عقد کردم خواهرم دیگه رفتارش مثل قبل نیست. کنایه می زنه. 

هرچی میگم حتی به خیر و صلاحش قبول نمیکنه و پس می‌زنه.

به شدت به شوهرم بی توجهی می کنه

چی کار کنم ؟ از دست رفتارش ناراحت و عصبی ام 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
ولش کن ،برات مهم نباشه

آخه نمیشه هر روز دارم می بینمش

عصبیم می کنه

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشو بیخیالش 

بالاخره اونم ازدواج‌میکنه‌ شما هم بی محلی کن به شوهرش مثل خودش 

تمام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حساس نشو بیخیالش    بالاخره اونم ازدواج‌میکنه‌ شما هم بی محلی کن به شوهرش مثل خودش  ...

چون هنوز خونه ی پدری ام هر روز خواهرم رو می بینم 

نمی تونم رفتارهاش رو ندیده بگیرم

احتمالا از ته دلش بخاطر خودش ناراحته و رفتاراش هم ناشی از اینه و شما به دل نگیرید و ندیده بگیر و یه مدت مدارا کن خوب میشه از خر شیطون میاد پایین و خودش مشکلشو با خودش حل میکنه ، حس بدی داره نسبت به خودش

خواهرمم با من این کار رو کرد، البته من اونور معامله بودم، دختر بزرگه، از بعد عروسی اون، تو همون فامیل به اصطلاح تحصیل کرده و باکلاسمون، هر کی زن طلاق داده بود، مشکل داشت، به خودش اجازه داد بیاد خواستگاریم.

نمیدونم از خواهرم ناراحت باشم یا نه، ولی واقعا برخوردا باهام خیلی بد بود بعد ازدواجش

احتمالا از ته دلش بخاطر خودش ناراحته و رفتاراش هم ناشی از اینه و شما به دل نگیرید و ندیده بگیر و یه ...

ای کاش بتونم خودم رو حفظ کنم در مقابل رفتاراش 

چون هنوز خونه ی پدری ام هر روز خواهرم رو می بینم  نمی تونم رفتارهاش رو ندیده بگیرم

صبر کن آسیاب  به نوبت 

مهم نباشه برات 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خواهرمم با من این کار رو کرد، البته من اونور معامله بودم، دختر بزرگه، از بعد عروسی اون، تو همون فامی ...

من ۴ سال برای ازدواج خواهرم صبر کردم

خواهرم خیلی خواستگار داشت و الان داره ولی روی هر کدوم یه اشکالی می‌ذاره

منم یه خواهر دارم ۷ سال از من بزرگتره . 

تا الان خیلی خواستگار داشته بنا به دلایلی رد میکرد و الان اگه خواستگاری واسه من بیاد حسودی میکنه نمیدونم چرا اینجوریاس . همین الانشم که ازدواج نکردم همش تیکه میندازه . خیلی اذیتم . من خیلی دوستش دارم ولی اون انگار دشمن منه 

واسه هر دومون دعا کنین مرسی دوستان

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
منم یه خواهر دارم ۷ سال از من بزرگتره .  تا الان خیلی خواستگار داشته بنا به دلایلی رد میکرد و ...

دقیقا شرایطم مثل شماست

خواهر منم هزار تا خواستگار رد کرده

حالا واسه ازدواج من تیکه میندازه

همه خواهرا باهم دعواهاشون رو دارن بگو مگو هاشون رو دارن نکنه توقع داری حالا ک ازدواج کردی باهات مثل ملکه انگلیس رفتار کنه؟یا بیاد دست همسرت رو ماچ کنه ک مرسی خواهر من رو گرفتی😂

واقعیت اینه اون اصلا فکر و ذکرش ب این چیزا نیست و مهمم نیست براش ک تو ادواج کردی خب چیکار کنه بدبخت ؟اعلامرضایت وظیفش بوده ک انجام داده 

کاش دست از سر کچل این خواهر بزرگا بردارین 😁

خودم یک عددخواهر بزرگ هستم برام ذره ای اهمیت نداره اگ خواهر کوچیکترم زودتر از من بخواد ازدواج کنه مردای تحفه ایرانی مگ حسادت دارن؟

مگر اینک با رونالدویی چیزی عروسی کنه تازه اونوقتم حسادت نمیکنم بش میگم دوستشو جر کن برام😁

والا بخدا اون الان خوشحالم هست ک تو رفتی و یک اتاق بیشتر هست تو خونه 

اگر محل شوهرت نمید لابد شخصیتش این مدلیه منم محل مرد جماعت نمیدم 

مثلا اگر فامیل بیان خونمون پسر مجردی مرد نامحرمی با خودشون بیارن فقط سلام میکنم دیگ نمیرم پیششون بگو بخند کنم  میام تواتاقم 

تورو خدا خواهرت رو اذیت نکن کاش ما درونگراهارو بزارن ب حال خودمون تو خودت با شوهرت خوب باش چیکار ب خواهرت داری اخه

منم یه خواهر دارم ۷ سال از من بزرگتره .  تا الان خیلی خواستگار داشته بنا به دلایلی رد میکرد و ...

بابام میگه باید اول اون ازدواج کنه 

الان ۲۶ سالشه هر چی خواستگار میاد رد میکنع خیلی توقعاتش بالاس

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد