2777
2789

بچه ها من لبام قشنگه پر هم هست اما لب بالام خیلی عجیب داره باریک میشه دلیلش چیه چرا 

و اینک چ کنم خوب شه دارم دیوونه میشممم

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
مگه میشه؟

اره😑😑داره دیوونم میکنه

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی؟

من اون پیامت تو تاپیک اون خانم باردار رو خوندم که گفتی اره حق با توعه و بهت چیزی نمیگم

خواستم یاد اوری کنم ممنون که انقدر باشعوری  

خدا همیشه پشت و پناهت باشه که امقدر با شخصیت و با متانت هستی

خیلی خوشم اومد از شخصیتت و صبری که داری عزیزم

فقط خواستم بگم بدونی  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلام خوبی؟ من اون پیامت تو تاپیک اون خانم باردار رو خوندم که گفتی اره حق با توعه و بهت چیزی نمیگم ...

سلام دورت بگردمم مرسی عزیزم بابت انرژی و حس خوبی ک بهم دادی با پیامت🫀🤍

سلام دورت بگردمم مرسی عزیزم بابت انرژی و حس خوبی ک بهم دادی با پیامت🫀🤍

فداتشم

شما خودت سرشار از حس خوب و محبتی😍خوشحالم ادمایی مثل شمارو میبینم🍀

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

فداتشم شما خودت سرشار از حس خوب و محبتی😍خوشحالم ادمایی مثل شمارو میبینم🍀

عزیز دلمی قشنگم🍓🫀😻