2777
2789
عنوان

خواب عجیب

197 بازدید | 6 پست

دوستان من یه خوابی دیدم که خیلی بهم ریختم وترسیدم

خواب دیدم توی خونه قدیمی پدری بودم و سینی های استیلی بود بزرگ که پر استخون وخون بود و میدونستم این برای شهداس.بعد یکی یکی سینی هارو با مامانم میبردیم تو اتاق بابام .و اونم زنده شون میکرد دوتا سینی آخر جنازه اسرا بود که چندبار اسیر شده بودند خیلی حالم بده .تعبیر خوابش بسیار طولانی بود ولی چیزی که دیدم این بود توی دوراهی دینی ومذهبی قرار گرفتم که اون شهدا اومدن که راه راستمو شروع کنم.من بیشتر یکساله دارم مقالات مذهبی میخونم و راجع به باحجاب شدن تحقیق میکنم.خیلی دلم گرفته خیلی حالم بده که من چقدر آدم بدی هستم نه حجابی نه نمازی.....

برا تاپیک قبلیت

برید پیش یه آدم مومن 

حرز امام جواد بخرید و نمازش بخونید و ببندید بازوی راست 

این کانال سوالتون بپرس

https://eitaa.com/sina_hera

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

برا تاپیک قبلیت برید پیش یه آدم مومن  حرز امام جواد بخرید و نمازش بخونید و ببندید بازوی را ...

اصلا نذاشتن بگم سریع تاپیک رو ترکوندن که ممنوعه.چرا ممنوعه چرا از خیانت میگن ممنوع نیست پس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نذاشتن بگم سریع تاپیک رو ترکوندن که ممنوعه.چرا ممنوعه چرا از خیانت میگن ممنوع نیست پس

نه چون طولش دادی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

نت بخاطر بارش برف قطع شد وسطش وچند بار ارسال شد.بعدم نینی یار پیام داد که ممنوعه این مباحث جنگ وبست ...

جنگ رو نگو

بگو رفتن روستا چیکار کردن و...

تا بیان راهکار بدن