2777
2789
عنوان

دختر ساده دل فامیل

1183 بازدید | 37 پست

سلام به دادم برسید یه چند روزه فامیلمون باز بهم پیام داده گیر داده بهم میگه رل بزنیم اسمشم سحره منم چون دختره یکم شیرین میزنه الکی خوشه و هنوز بزرگ نشده انگار رفتار بچگونه داره همیشه، حتی بعد از گذشت چند سال عوض نشده این سریم جوابشو دادم ولی میبینم تغییری نکرده هی با احترام و جوری که ناراحت نشه هر سری میپیچونمش، الان موندم چیکار کنم چجوری دکش کنم دختره ۲۸ سالش هس خودممم ۲۸ ولی این سری میخوام جدیش کنم ازش یه سوال جدی بپرسم بگم قصدت از رل و رابطه چیه اینم بگم که دختر کم حرفیه مسه خودم ولی این زده رو دست من 😄😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندارم متاسفانه اگه داشتم که رو هوا میزدمش خودم سینگلم ولی نمیخام برم تو رابطه فعلا سرگرم کارمم رو ...

ببین بنظرم جلوش بد رفتار کن یکاری کن حالش ازت بهم بخوره بیخیال شه ولی مستقیم ناراحتش نکن

برو خودتو سیاه کن هیچ وقت ی دختر نمیاد زور کنه رل بزنیم

نگفته رل بزنیم اما رفتارشو حرفاش کاملا نشون میده دیگه پیاماش هست منم باهاش حرف میزنم ولی خب شما دخترا جبهه گرفتین چرا چون من پسرم ..