2777
2789

خانوما ۶ماهی هستش که مادرشوهرم با من لج افتاده و با من بدرفتاری می‌کنه ، مثلا وقتی پشت تلفن باهام صحبت می‌کنه خیلی با لحن بدی صحبت می‌کنه و که منم تو این مدت دیدم اینطوری می‌کنه دیگه بعد از چند بار تماس گرفتن، بهش زنگ نزدم ، جلوی شوهرم پشت سر من صحبت می‌کنه که نرمین چرا بهم زنگ نمیزنه و کلی توهین دیگه (با دست پس میزنه و با پا پیش می‌کشه)که با گوشای خودم شنیدم و شوهرم سکوت کرد و چیزی بهش نگفت 

حالا شوهر من این وضعیتو میبینه و نمیدونم اصلا براش مهم هست یا نه ، بعد شوهرم تنهایی میره خونشون و صد البته مطمئنم مادرش پشت سرم صحبت می‌کنه (البته شوهرم حق داره به پدر و مادرش سر بزنه) یا زنگ میزنه چه قدر خوش و خرم باهم صحبت میکنن درحالی که اگه همون لحظه گوشیو بده به من و من با مادرش صحبت کنم با عرض شرمندگی مادرش مثل غیر انسان باهام صحبت می‌کنه 

به نظرتون اینجا شوهرم مقصر هست؟ نباید به مادرش بفهمونه که حال خوب من و احترام به من بستگی به حال خوب و احترام به خانومم هم داره؟ اگه منو دوست دارین باید برای زنم هم ارزش قائل بشید؟چون اون رسما پسرشون داره و ارزنی برای من ارزش قائل نیست. من توقع بیجایی از همسرم دارم و باید طرز فکرمو عوض کنم؟

همه چی درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم اگ تاثبر داشت بدگویی هاش یا غیبت هاش شوهرتون حداقل با شما ی بحثو میکرد 

اینکه اهمیت نمیده پ میدونه ک مامانش مقصره ولی نمیتونه ام حرفی بزنی  ب نظرم ارتباطی نداشته باش باهاشون همین همیشه ام ب فکر محکم کرردن رابطه خودتو شوهرت باش جوری خوب باش ک اصلا ی لحظه فک نکنه ک شاید مامانشم حق داره

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

بله همسرتون تا حدودی کم‌کاری میکنن ولی همین ک شمارومقصر نمیدونه و باهاتون نمجنگه ام خوبه

همسرم کلا نه با مادرش میجنگه و نه با من ولی کافی دهنمو باز کنم از ظلمای مادرش بگم خیلی چکشی جوابمو میده ، اینکه با من نمیجنگه اما طوری شده که مادرش راحت به من بی احترامی می‌کنه و منم نمیتونم جوابشو بدم 😔

همه چی درست میشه
باید دید علت تغییر رفتارش یهوییش چی بوده

به خدا به پیر به پیغمبر من بهش بی احترامی نکردم ، چند بار با شوهرم بحثش شده بود و زنگ زد به من و با من خیلی بد صحبت کرد و منم به خدا معمولی صحبت کردم ، و حتی نمیدونم بعدا که من چند بار بهش زنگ زدم بازم بد رفتاری کرد و منم از اون به بعد بهش زنگ نزدم و ۳ ماه هم هست که خونش نرفتم

همه چی درست میشه
همسرم کلا نه با مادرش میجنگه و نه با من ولی کافی دهنمو باز کنم از ظلمای مادرش بگم خیلی چکشی جوابمو م ...

باهاش دوستانه حرف بزن پسر ها مامانی هستن از روی مهربونی و زبون خوش و دوستانه وارد شو مظلوم شو شاخ و شونه نکش با لحن بد نگو 

نمیدونم والا شوهرتون میدونه ک مامانش این مدلی باهاتون صحبت میکنه؟!

عزیزم می‌دونه به مادرش گفته مادرشم انکار کرده بعد شوهرم اومد به من گفت که اون اخلاقش اینه و تو سخت میگیری ‌و اشتباه میکنی 

همه چی درست میشه
عزیزم می‌دونه به مادرش گفته مادرشم انکار کرده بعد شوهرم اومد به من گفت که اون اخلاقش اینه و تو سخت م ...

اره ولکن نزار بابت این مسله بحثی پیش بیاد شوهرتم نمیتونه ک لای مادرشو بزاره زمین مجبوره بیخیال شو

ب نظرم اگ تاثبر داشت بدگویی هاش یا غیبت هاش شوهرتون حداقل با شما ی بحثو میکرد  اینکه اهمیت نمی ...

عزیزم شوهرم کلا همینجوره ، نه با مادرش بحث می‌کنه و نه با من 

غیبتاشو که می‌دونم تاثیر داره چون من تو رفتارش میبینم 

از شوهرمم بدم اومده و اصلا دلم باهاش نیست

همه چی درست میشه
عزیزم شوهرم کلا همینجوره ، نه با مادرش بحث می‌کنه و نه با من  غیبتاشو که می‌دونم تاثیر داره چو ...

ای بابا 

بدت نیاد 🤨هیچکی برا هیچکی نمیمونه جز یارش 

ی  ترفندی ام پیاده کنن شوهرت زیاد رفت امد نکنه