2777
2789

تو شهر شما اونطوریه خب

نی نی سایت از همه کشور کاربر داره

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ادعای روشن فکری دارن کسی میگه شوهرم یه سیلی زدم میگن تو هم بزنش ، کتکش بزن انگار ک مثلا حر ...

زن شوهرش رو بزنه از چه نظر بد میشه ؟

اینکه ممکنه شوهرش وحشی تر بشه و حمله کنه 

یا اینکه به غرور مرد بر میخوره

آره اینجا میام باورم نمیشه که تو قرن ۲۱ زندگی می‌کنیم. مخصوصا اون قسمتش که همه یکسره در حال حامله ش ...

اره منم دور و برم همه یدونه دارن یا ندارن.نمیدونم اونایی که اینجا به فکر بچه سوم و چهارمن کیا هستن🙄🙄🙄

یاشاسین آذربایجان💓✌

بچه ها اینو در نظر داشته باشید ایران ۸۵ میلیون جمعیت داره و خوب فرهنگ هر خانواده و هر آدم و هر شهری باهم فرق میکنه. کاری به خوب بدش ندارم ولی اگه صد نفر از این خانواده ها عضو نی نی سایت باشن برای تفاوت عقاید و اختلاف عقیده و فکر کافیه 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
زن شوهرش رو بزنه از چه نظر بد میشه ؟ اینکه ممکنه شوهرش وحشی تر بشه و حمله کنه  یا اینکه ...

هردوتاش هست

ولی ممکنه زنه ی روزی اون حرکتو یادش بره ولی مرد هیچوقت 

حرمتا از بین میره

شما پدر مادرتون دعوا میکنن همو میزنن ؟

یا اصا پدر مادر شما نه ، اکثر این بزرگا ؟

نه هیچوقت زن چنی کاری نمیکنه ، چون میدونه حرمت از بین میره

من خودم معتقد بودم ک اگه شوهرم زد میزنمش و فلان

ولی کسی ک دوسش داشتم وقتی دست روم بلند کرد و منم در جوابش زدمش ، بزرگترین اشتباهو کردم ، چون خیلی چیزا از بین رفت

حالا زن و شوهری ک خیلیی با هم مشکل دارنو نمیگم

ولی طرف همدیگه رو دوس دارن حالا شوهرش ی سیلی میزنه

ب نظرم اگه خانومه هم بزنه این کار اشتباهه

چون خدا نکنه طناب حرمت پاره بشه ...‌.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تو دورو اطرافیان اگه اهل جادو دعا باشن که نمیان بیانش کنن چون اونحوری هراتفاقی بیفته مظنون اصلی نیشن  بنظرم همیشه بوده فقط چون اینجا کاربریها مخفیه اونایی که اهلش باشن راحت میان بیانش میکنن درمورد خاله زنک بازی میشه گفت هرکسی یه دغدغه هایی داره دیگه یکی نمرس یکی شوهرشه یکی جاریشه... اینجا بیانش میکنن یخورده تخلیه انرژی منفی بشن 

اتفاقا ادعای روشن فکری دارن کسی میگه شوهرم یه سیلی زدم میگن تو هم بزنش ، کتکش بزن انگار ک مثلا حر ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدین جمله مردی گفتن زنی گفتن یعنی چی ؟؟. کتک زدن کار یک انسان نیست چه زن چه مرد. ولی زن هم غرور داره و عزت نفس داره 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اتفاقا حرف شما نمونه بارز طرز فکر قدیمیه ک میگفتن شوهرتون کتکتون زد یا هرکار کرد حق اعتراض ندارید چون اون مرده ! ( مصداق جملت ک گفتی مردی گفتن زنی گفتن)

چطور مرد بزنه حرمت شکسته نمیشه زن بزنه خیییلی بده؟ اون زن حق داره از خودش دفاع کنه چون با انسان ازدواج کرده ن ی حیوون وحشی. خواهشا نسل جدید و تو سری خور نکن با این حرفات

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
میشه یکم بیشتر توضیح بدین جمله مردی گفتن زنی گفتن یعنی چی ؟؟. کتک زدن کار یک انسان نیست چه زن چه مرد ...

درسته

من اصلا اینو نمیگم چون مرده باید کتک بزنه

نه غلط کرده ، مگه اسیر گرفته ، حتی بگو یه سیلی آروم

نه

زن غرور داره بله صد در صد

من ی روزی شوهرم روم دست بلند کنه ، نمیدونم چ واکنشی باید نشون بدم

ولی شما زندگی بزرگترا رو ببینید ، دعواشون میشه ، زن مردو میزنه ؟

حرمت از بین میره اینجوری

اگه مرد ی غلطی کرد و کتک زد ، از وحشی بودن و بی عقلیشه

ما هم باید مثل اون رفتار کنیم ؟

مرد کتک بزنه مخالفم 

زن بزنه مخالف ترم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

هردوتاش هست ولی ممکنه زنه ی روزی اون حرکتو یادش بره ولی مرد هیچوقت  حرمتا از بین میره ...

طرز فکرت کاملا اشتباه هست و برای خودت محترمه 

زن رو بی غرور و بی احساس فرض میکنید 

والا تفکر شما اشتباه تر هست از به قول خودتون روشن فکر نماها

۹۵ درصد اینطورین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

تو اینستا میری همه روشنفکرن اینجا همه صد سال پیش🤣

دیقاااااااا اینستارو میبینم پشمام میریزه میام اینجا ۱۸۰ درجه فرق میکنه دقیقا کدوم کیکه کدوم واگعی

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍