اون برای تولد مادر من نیومد اینقد دیر کرد و اینا ک نرسیدیم بریم کلا فزدا تولد باباشه منم خودمو بزنم اونراه و کلا نرم خونشون؟ تا تجربه کنه چ حس بدی داره؟
دلم برای باباش میسوزه لامصب میگم پدر گناع داره ولی خب اخه این بار اولش نیست شوهرم ک اینکارو کرده
کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم مثل منی نمیتونی.اگه حتی کاری کنی نری بعدش خودت حس بدی پیدا میکنی.شخصا خودم بعدا حالم بد میشه نمیتونم بد باشم.ولی به همسرت بگو حتما بگو اگه منم کاری کنم نریم نرسیم بد نمیشی؟ ولی من پدرتو خودتو دوست دارم میرم برو ولی بگو منت بزار
بنظرم مثل منی نمیتونی.اگه حتی کاری کنی نری بعدش خودت حس بدی پیدا میکنی.شخصا خودم بعدا حالم بد میشه ...
از بس تو این ۵ سال زندگی منت گذاشتم و سعی کردم بفهمه ک دیگ خسته شدم نمیفهمه شاید اون لحظه ناراحت شع ولی اینقد بیشعور ک دودقیقه بعد انگار ن انگار انگار من باهاش حرف نزدم و هیچی ب هیچی
کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍