2777
2789

نزدیک ۸ میلیون از حسابم برداشته شده 

اما پیامک رمز دوم و... نیومده فقط پیامک برداشت اومده 

الان همسرم میگه تو اون کارتم نزدیک ۸ میلیون پوله فکرشو نمیکردم توش پول باشه 

دقیقا همون مبلغی که از حسابم برداشته شده تو حساب همسرم هست

دارم دیونه میشم اونو پولو برای کاری نیاز داشتم باید این ماه واریز کنم پولو😭

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار همسرته.کارتو برداشته رفته برداشت کرده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

همسرت برداشته؟ چقدر کارش زشته..

امکان نداره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

از شوهرت بپرس اون  نبوده بانک زنگ بزن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
یعنی شوهرت برداشته ؟ 

غیر ممکنه اینجور آدم نیست

دارم دیونه میشم 

برو بانک

تا شنبه باید صبر کنم😭

شنبه برو بانک پرینت بگیر ببین ب حساب کی رفته

ب شوهرت بگو هرکی برداشت کرده باشه ازش شکایت میکنم

یبار واسه ی فامیل من اینجور اتفاقی افتاد مبلغ کمتر بود شوهرش گفت لابد کارتو جا گذاشتی یکی برداشته کلی داستان سرهم کرد ولی کار خود بیشرفش بود

فامیل من خودش کار می‌کرد آقا دزدیده بود

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مگه میشه پیام نیاد شوهرت پیام پاک کرده

گوشیم دیشب پیشم بوده بعدش صبح شارژش تموم شده بود چون داشتم توش فیلم میرختم بعد خاموش شده بود روشنش کردم دیدم این پیامک اومده