2777
2789

خانوما من دانشجوی مامایی هستم و یه آقایی که ۴ سال از من بزرگتر ان و دانشجوی پزشکی دانشگاه خودمون هستن بهم پیشنهاد آشنایی دادن و الان تو مرحله آشنایی هستیم.

خیلی باشخصیت و موقر هستش و کاملا داره رابطه رو اصولی پیش میبیره و منم ازش خوشم اومده.

اما الان توی دانشکده خوده ما اکثر دانشجو های مامایی با آقایون پرستاری ارتباط دارن چون دانشکده مون یکی هستش و ازدواج میکنن و... میشه گفت در یک سطح هستن.

و الان من نمی‌دونم چرا با اینکه دخترای زیادی تو رشته خودش هستن که میتونسته با اونا باشه اومده سمت من؟

از نظر قیافه من خیلی خوشگل ام چیزی که دوستان میگن و اون هم چهره ی معمولی ای داره که من خوشم اومده.

می‌خوام بدونم باید به رابطه باهاش دل خوش بکنم یا چی؟

دوست ندارم با دید بالا به پایین بهم نگاه کنه در آینده

چه خودش چه خانوادش...

به نظرتون دید جامعه چیه؟ بهم میخوریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث علاقه و محبت را با چرا 

واینا پیش نبر

آقا به شما فقط علاقه داره 

واینکه بخای هی لقمه دور سر خودت بپیچی چرا نرفته با فلانی 

و چیکار کنم و فلان 

فقط وقتا هدر میدی نهایت لذت را از زندگیت ببر با چشم باز انتخاب کن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

دکترها اصولا دید بالا به پایین دارن، توی خانواده دو زوج داریم که توی هر دو یکیشون پزشکه و اون یکی نه، و انگار عمدا رفتن با کسی ازدواج کردن که مرتبه علمی پایین تری داره. به هر حال این حالت ممکنه پیش بیاد، نمیگم قطعیه !

به چی مثلا گلم؟

به اینکه اخلاقتو بهم بخوره همو دوست داشته باشین واگرنه همه دکترا خانوماشون مثه خودشون که دکتر نیست از تفاهم بگو عزیزم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم