2777
2789

من تفریحات ابیشو دوست داشتم

و بهت پیشنهاد میکنم گول نخوری تو فرودگاه بهت بلیط جاهای مختلف رو بفروشن و بگن اگه الان رزرو نکنی جاها پر میشه

اول برید هتل بعد از هتلتون راجب برنامه های تفریحی بپرسید همه هتل ها دارن

بعد برید تو سطح شهر ازین دفاتری که هست سوال کنید هر کدوم قیمتش بهتر بود و رفت و آمد رایگان داشت و جای بهتر داشت ازون بگیرید

🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراکز خرید خوبش: مرکز تجاری، پردیس ۱ و ۲، رویامال

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کیش برا خرید خوب نیس، همون اجناس توشهرای خودمون باقیمت بهتر هست

مراکز دیدنی مشهور و ول کن، موتور یا ماشین کرایه کنید برید سمت سواحلی که پولدارا میشینن و کلوبای شخصی دارن، سواحلش تمیزتر و ویوها جذاب تره.

جوری برنامه بریز غروب ها توساحل باشی 

از تفریحا پاراسل و از دست نده

پس کلا نمیشه شنا کرد؟ دیگه کجا ها قشنگه بریم؟

به نظر من که نمیشه  

بستگی داره چقد بخواید هزینه کنید و علایقتون چی باشه،پارک دلفین خوبه، پاراسل قشنگه شاتل هیجانی، غواصی، جنگ های شبانه... توی سایت کیش تخفیف سرچ کنید همه تفریحات و هزینه هاشون هست