2777
2789
عنوان

قرتی ها بیان بگن چیکارا میکنن

157 بازدید | 13 پست

چیکار میکنید که مرتب باشید؟

چه رسیدگی هایی انجام میدید ...حالا چه پوست چه مو و یا چه ناخن یا خرید اکسسوری و از این کارا

بگید ما هم یاد بگیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی دوبار روتین پوستی

مسواک تحت هر شرایطی

ناخنای خودم بلند و مرتبه فقط سوهان میکشم خودم موقع پریودم لاک میزنم

به موهام رسیدگی خیلی میکنم ماسکا و روغنهای مختلف

ماهی یه بار پاکسازی پوست

تو خونه هرشب یه سری تمرین برای کمرم انجام میدم 

خنثی

همیشه از ضد افتاب بی رنگ استفاده میکنم صورتم صاف صافه عین بچه ها میمونه هر کی میبینه بهم میگه میخوره  نهای۲۸ باشی تا چهل

رمزش فقط فقط ضد افتاب بی رنگه من از بچگی ارایش نمیکردم فقططط ضد افتابب بیرنگ بگیرین و بزنین پوستم سفیده هیچ کرمی رو نمیپسندم روش بزنم 

یه کار دیگه اینه از لباسای متناسب اندامتون استفاده کنین

اگه اندامتون شنیه میتونین از مانتو هایی استفاده کنین که کمر بندای پهن دارن بشدت زیبا میشین

اگه خیلی خیلی لاغر هستین کمر بندای روی لباسی زیاد خوب نمیشه!

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

من عاشق اینم که همیشه مرتب باشم هم خونه هم خودم 

هر روز دوش میگیرم بعد حموم آبرسان به کل بدنم میزنم برای کف پا هم آبرسان مخصوص جدا ناخنهام هر ۲۵روز ترمیم میشه هر ۳۰روز اپلاسیون هر ۳ماه پاکسازی صورت آرایشم معمولا ملایمه از بدلیجات هرگز استفاده نمیکنم عاشق طلاهای ضریف هستم همیشه رنگ ناخن با بند ساعت با گارد گوشیم و کفشم ست میکنم همیشه با ادکلن دوش میگیرم عاشق ادکلنم موهای خودم فره اما گاهی صاف میکنم گاهی فر تقریبا دوست دارم همیشه یه مدل نبندم موهامو تیپ بیرون از خونه هم معمولااسپرت و بدون شال و روسری نهایتا کلاه

به خودم نمیگم قرتی اما به شدت کودک درونم شیطونه 

عزیزم ضد آفتاب چیه برندش؟

من خیلی مارکای زیادی رو امتحان کردم ولی ضد افتاب بی رنگ مال خیلی خیلیییی به پوستم میخوره عالیههههههههههههههه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

من خودم روتین دارم و موهامو ماسک میزارم هر هفته یکبار

و سعی میکنم به خودم برسم ولی گاهی وقتا واقعا حسش نمیاد

انقد که کارای خونه زیاده و دغدغه فکری دارم

گاهی موهام مرتبه ولی نه همیشه

میخواستم بدونم شما هم همینطورید؟