الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاشقشی!؟ شما پسرا وقتی عاشق طرفتون باشین چه علائمی دارین!؟ با وجود معشوقتون آیا مجذوب دختری زیباتر ...
اره خیلی عاشقشم. بیین تا اسمش میاد استرس میگیرم. خوشحال میشم بغضم میگیره. این زیباترینه. حتی خاله هام بهش گفتن درسته تو خوشگلی ولی نباید کسی بیینتت خیلی روش حساسن. ن اصلا من حتی تو خیابون میرم نگاه دختری نمیکنم. اینو خدا بهم داده
کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
درسته. مردم الان ن فقط عشق. همه چیو به مسخره بازی گرفتن
بعضیا دنبال شریکن برای لحظاتشون بعضیا در کنارش چیزای دیگه هم میخوان بنظرم دسته ی دومی دنبال تجربه ی عشق نیست و میره پی کسی که اهلش باشه نه کسی که خوشگلترباشه