2777
2789
عنوان

خیانت دیدین؟؟! آقایون هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست
دیگه سمت اون کارا نمیره با سن زیادش الآن بالغ شده دیدین بعضیا از سن شناسنامشون،سن شخصیتیشون کمتره& ...

آره متوجهم.. اکثر مردا همینن واقعا بچه‌ان، وقتی به سنی رسیدن که دیگه مطمئن شدن کسی تحویلشون نمیگیره یادشون میفته زن و زندگی دارن.

الان اسی خدارشکر خدا یکی خوبشو بهم داد اصلا نمیشه ازش چشم ور داشت 

همش میگم خوبه ی داستان من چطوری و کی میاد

دلم شکسته چون خیانت حس بسیار دردناکی داره حداقل برا کسی که تموم هدفش وفاداری بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اسی خدارشکر خدا یکی خوبشو بهم داد اصلا نمیشه ازش چشم ور داشت 

عاشقشی!؟

شما پسرا وقتی عاشق طرفتون باشین چه علائمی دارین!؟

با وجود معشوقتون آیا مجذوب دختری زیباتر ازش میشید!؟

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
عاشقشی!؟ شما پسرا وقتی عاشق طرفتون باشین چه علائمی دارین!؟ با وجود معشوقتون آیا مجذوب دختری زیباتر ...

اره خیلی‌ عاشقشم. بیین تا اسمش میاد استرس میگیرم. خوشحال میشم بغضم میگیره. این زیباترینه. حتی خاله هام بهش گفتن درسته تو خوشگلی ولی نباید کسی بیینتت خیلی‌ روش حساسن. ن اصلا من حتی تو خیابون میرم نگاه دختری نمیکنم. اینو خدا بهم داده

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
همش میگم خوبه ی داستان من چطوری و کی میاد دلم شکسته چون خیانت حس بسیار دردناکی داره حداقل برا کسی ک ...

من ۴ سال تحمل کردم اسی. حالا بعدن از نی نی یار ۳ اجازه میگیرم تجربه زندگیم رو میگم. بفهمی چقدر سختی کشیدم 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
پایدار باشین برادر

تشکر مرسی 

اره خیلی‌ عاشقشم. بیین تا اسمش میاد استرس میگیرم. خوشحال میشم بغضم میگیره. این زیباترینه. حتی خاله ه ...

چه خوب که وفادارین عشقتون پایدار

ولی بعضیا عشق براشون معنی نداره پی چیز دیگه ای هستن و وقتی دیدن طرف مقابلشون اهلش نیست تموم میکنن و میرن

خیانت بدی دیدم😔

از مردی که ۱۰سال باهاش زندگی کردم و بهش اعتماد کامل داشتم وقتی رسوا شد اصلا باورم نمیشد یکسال طول کشید به زندگی عادی برگردم به کمک قرص اعصاب و دارو

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

چه خوب که وفادارین عشقتون پایدار ولی بعضیا عشق براشون معنی نداره پی چیز دیگه ای هستن و وقتی دیدن طر ...

درسته.  مردم الان ن فقط عشق.   همه چیو به مسخره بازی گرفتن  

خدا به دلت ارامش بده    

متاسفانه من دیگه زندگی برام معنی نمیده حتی اگه دنیارم به پام بریزه حتی تو اوج خوشحالی و خنده یاد خیانتش میفتم و میشکنم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

درسته.  مردم الان ن فقط عشق.   همه چیو به مسخره بازی گرفتن  

بعضیا دنبال شریکن برای لحظاتشون بعضیا در کنارش چیزای دیگه هم میخوان بنظرم دسته ی دومی دنبال تجربه ی عشق نیست و میره پی کسی که اهلش باشه نه کسی که خوشگلترباشه

بعضیا دنبال شریکن برای لحظاتشون بعضیا در کنارش چیزای دیگه هم میخوان بنظرم دسته ی دومی دنبال تجربه ی ...

دقیقاً. دختره اومده بهم میگه من ترو برا سرگرمی مخام