2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام به مامانم خیلیییییییییییییی زیاد خیانت کرده و الآن خیلیییییییییییییی پشیمونه

دلیلش چیه؟ ایا یه زن هم نمیتونه چشمش دنبال بهتریا باشه تعهد چرا انقد بی معنی شده براشون

دلیلش چیه؟ ایا یه زن هم نمیتونه چشمش دنبال بهتریا باشه تعهد چرا انقد بی معنی شده براشون

تنوع طلبی ...شهوت ...سرتر دونستن خانواده‌ی بابام از مامانم و دهن بین بودن بابام 

ی چیز دیگه اینکه حداقل ازدواج بین بابا و مامانم از طرف بابام عشق و عاشقی نبوده ...فقط از این بابت بوده که مامانم پاکدامنه نظر من اینه

مامانم اما شدیدا عاشق پدرمه

کلا ازدواج نکنم بهتره ...سری که درد نمیکنه رو چرا باید با دستمال بست؟!

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
واقعا سخته.. الان بابات جبران کرده که متوجه شدید پشیمونه؟

دیگه سمت اون کارا نمیره

با سن زیادش الآن بالغ شده

دیدین بعضیا از سن شناسنامشون،سن شخصیتیشون کمتره 

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
تنوع طلبی ...شهوت ...سرتر دونستن خانواده‌ی بابام از مامانم و دهن بین بودن بابام  ی چیز دیگه ای ...

متاسفم برا ادمایی که فریب چیزای زودگذرو میخورن و وفاداری همسرشون رو نمیبینن

من خیانت از یک دختری دیدم. واگذارش کردم بخدا   وند ماه بعد گفت یک پسری اومده ابرمو تو محله برده. باید. بار کنیم بریم شهر دیگه. و واقعا هم رفتن حتی میگه پلیس اومده بود تو محله

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

الان اسی خدارشکر خدا یکی خوبشو بهم داد اصلا نمیشه ازش چشم ور داشت 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️