2777
2789
عنوان

بعد از 1سال و نیم رابطه ی مجازی قراره این هفته همدیگرو ببینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 60 پست
وای شمام مجازی آشنا شدی؟🤩 خوشبخت باشی گل🙏🏼 تعریف کن چجوری آشنا شدین؟ چیا گفتین به هم؟ برام جذا ...

ببین من تو یه چتروم تو نت میرفتم عید بود بیکار بودم،بعد شوهرم هم تو اون چتروم اومده بود ،تو عمومی داشت جک تعریف میکرد،بعد یه جک گفت در مورد سیبیل،دقیقا یادم نیست،شبیه اینکه دختره سیبیل داشت رفتم سر قرار فک کردم پسره ،بعد من سریع رفتم تو پی وی بهش گفتم اگه چهار تا خال شوید دخترا سیبیله،اگه دخترا سیبیل دارن ،پس اونی که پسرا دارن اسمش چیه،شوهرمم گفت اون ریشه درخته🤣،بعد گفتم پس برو تو عمومی بگو غلط خوردم،گفت نمیشه همینجا تو خصوصی بگم🤣،بعد من اسم نام کاربریم اسم و سن و شهرم بود،بعد شوهرم گفت راستی منم باهات همشهری هستم ،هم سنم هستم و .... دیگه قرار گذاشتیم یک هفته بعد همو ببینیم،تو اون یک هفته هم خیلی پیام دادیم،بعد من دیدم که واقعا همه شرایطی که من می‌خوام رو داره باهاش ادامه دادم ،وگرنه اصلا قرار نمی‌ذاشتم باهاش،الان واقعا از انتخابم خوشحالم ،یه کوچولو هم داریم الان😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من همیشه اولین بار میرم شلوغ ترین مکان ممکن 😂😂

اخه من زمانی ک با رلم بیرون بودیم 

ماسک‌میزدم 

چون چاری بودم چارو میزاشتم کنار ک راحت تر پیدام نکنن لباسایی رو میپوشیدم ک خاتوادم ندیدن

ت ماشین شیشه دودی 

چون از جلو دید داشتن بهم دستمو میزاشتم رو صورتم😐🤣

با این حال یکی دیده بوده منو و رفته ب داداشم‌گفته. بود😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

اخه من زمانی ک با رلم بیرون بودیم  ماسک‌میزدم  چون چاری بودم چارو میزاشتم کنار ک راحت تر ...

اوهههه اون کی بوده دیگه 

ن من یادمه بک بار رفتم کافه بعد خالم و شوهر خالم پشت سرم نشسته بودن 

منم اصلا رو خودم نیاوردم از در پشت کافه رفتم بیرون 😂😂 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
ببین من تو یه چتروم تو نت میرفتم عید بود بیکار بودم،بعد شوهرم هم تو اون چتروم اومده بود ،تو عمومی دا ...

واییییییییییی عزیز دلم خوشبخت باشین😍

چقد خوشگل بود نحوه آشتاییتون

منم دعا کن یه کیس خوب پیدا کنم هر چند بعیده 😅

اوهههه اون کی بوده دیگه  ن من یادمه بک بار رفتم کافه بعد خالم و شوهر خالم پشت سرم نشسته بودن&n ...

بابا بیرون از جلو بابا مامانم با ماشین رد شدیم 

ندیدن اما فک کنم بپای من بود طرف اون زمان😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یاد خودم افتادم ۱۱ سال پیش تازززه وایبر اومده بود تو گروه دوستانه اشتباهی یکی ادش کرد و موندگار شد تو اون گروهو شبا تا نصف شب چت میکردیمو صبح با بدبختی بیدار میشدیم میرفتیم دانشگاه :)

الانم ده ساله داریم باهم زیر ی سقف زندگی میکنیم با به کوچولوی دو ساله :) فکرشم نمیکردم اینجوری مجازی با کسی اشنا بشمو ازدواج کنم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
بابا بیرون از جلو بابا مامانم با ماشین رد شدیم  ندیدن اما فک کنم بپای من بود طرف اون زمان😐

چ بد بوده طرف چقدر بدم میاد از این آدمای فضول 

حالا ما نداریم یک همچین آدمی جز یک زن عمو دارم ک واویلاااا 

یک بار مامهمونی گرفتیم خلاصه خونه ما چون مامان بابام هیچ کس نبود 

بعد پسر همین زن عموم اینا هم بودن دوستاشون بود بعد این زن عموم اومد در خونه 😂😂دیگ دیگ پسرش هم هست محل و ترک کرد سریع 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
چه ربطی داره تو یه شهرم ممکنه دو نفر به مدت مجازی ارتباط بگیرن

یعنی یکسال بگذره یبار همو نبینن تو یه شهر حتی تو بازار پارکی چیزی عجیبه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️