2777
2789
عنوان

کار در منزل

309 بازدید | 0 پست

دوستای عزیزم به خاطد شرایط زندگیم با دو تا بچه کوچیک و خرج و مخارج زندگی

همیشه دنبال یه کار خوب بودم الان با کلی تحقیق و البته یک ماه تجربه در این کار میتونم بهتون پیشنهاد بدم

توی دیوار می گشتم که پیداش کردم و از نظر من هم درامدش خوبه هم کلا کاریه که همیشه مشتری داره

شرکت لیاتیم تراست تحت لیسانس سوئیس 

تولید کننده محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبتی پوست و مو

درجه کیفیت محصولات به شدت بالا چون مواد از سوئیس وارد میشه و تنها اینجا بستع بندی میشه

من اولش گفتم که میگیرم نهایتا خودم استفاده میکنم و ضرری نداره

خوبیه این کار اینه به هیچ وجه نمیخواد هزینه کنی و میتونی اول از نزدیکاتون مادر مادرشوهر خواهر خواهرشوهر یا دوست و کلا فامیل سفارش بگیری و واسشون تهیه کنی

روند کار به این صورت هست شرکت یک پنل در اختیارتون قرار میده و توی اون پنل محصول رو به قیمت درب کارخونه برای شما حساب میکنه... ولی روی محصول قیمت مصرف کننده حک شده.... یه قسمت دیگه دارخ به نام پورسانت که در پایان هر ماه طبق فروشت واست واریز میشه و بستگی به فروش داره

برای ثبت نام یه سری اطلاعات میخواد که باید برای من که کارشناس فروش شرکت شدم بفرستی تا درکنار هم فروش بالاتری داشته باشیم کد من در بخش نمایندگی شرکت 234996

بازم میگم هیچ ضرری نداره نهایتا دوست نداشتیم کار کنیم واسه خودمون محصولات به قیمت درب کارخونه میخریم

شرکت در ایتا واسمون گروه اموزشی درست کرده هر روز ساعت ده صبح لیدر شرکت با برنامه میت روند کار و فروش و تجربه بچه های فروش رو واسمون توضیح و راهنمایی میکنن کلا خیلی کار خوبیه و برای من تا الان خوب بوده و به درامد رسیدم

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد