2777
2789
عنوان

میشه برا دخترم دعا کنین خوب بشه😭

646 بازدید | 60 پست

چیکارکنم خدایا طاقت درد کشیدنشو‌ندارم بچه ها بی گناهن خدایا نزار بچه ها درد بکشن گناه دارن همه مریضا رو شفا بده دختر منم شفا بده🤲دعا کنین خوب بشه چقدر درد کشیدنشو ببینم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حق همین اذانی ک دارم صداش رو می‌شنوم همه مریضا و دختر شما خوب میشن انشالله 

ان شالله ان شالله ممنون عزیزم

امیدوارم هیچ‌مادری شاهد. درد و‌رنج بچش‌نباشه تا بخوام جلوش‌گریه‌کنم‌ میگه مامان گریه نکن‌خوب‌میشم سه سالشه فقط

الهی که خدا شفای عاجل بده به دختر گلت  برای دختر منم دعا کن هرچه زودتر خوب بشه دو روزه تب داره ...

ممنون عزیزم ان شاالله دختر شماهم به زودی زود خوب‌بشه درکت میکنم‌چقد برا یه مادر سخته مریضی بچش خدایا نگاهی‌کن به‌همه مریضا

ان شالله ان شالله ممنون عزیزم امیدوارم هیچ‌مادری شاهد. درد و‌رنج بچش‌نباشه تا بخوام جلوش‌گریه‌کنم‌ ...

عزیز دلم.... انشالله درک میکنم خودم دوتابچه دارم خدا بهت آرامش بده

ایشالا که خوب میشه عزیزم نگران نباش.... چه مشکلی پیش اومده که اینطوری دل آشوبی

ان شالله خدا از زبونت بشنوه دارم از غصه میترکم بدترین درد دنیا واسه یه زن دیدن زجر کشیدن بچشه من بیست روزه دارم دردکشیدن بچمو میبینم کاری ازم بر نمیاد

دخترم سالم‌بود سرما خورده بود بردمش‌درمانگاه براش امپول امپی سیلین تجویز کردن یه‌چیزی شبیه پنی‌سیلینه

چون‌دخترم لاغره و‌‌چثه ش ریزه نمیدونم‌چجوری امپول بهش زدن‌که‌خورده‌به عصب سیاتیک‌پاش همش‌درد داره با مسکن ارومش‌میکنم دیگه نمیتونه‌مث قبل راه بره از زانو‌ به پایین پای راستشو‌نمیتونه حرکت بده پاش‌سرد و‌بی جونه