2777
2789
سلااام
عیدتون مبار ک
فردا مامانم اینا قوم شوهرم اینا رو دعوت کردن به صرف ناهار در کوه و دشت و دمن
ایده میوام
چیکار کنیم خاص بشه
ناهار احتمالا کباب جنجه و جوجه کباب با دو نوع پلو ببریم
ملفاتم سالاد و سبزی و ماست و ترشی و دوغ و نوشابه
ایده میخوام برا دسر... و همچنین عصرونه
ممممممنننننووووووننننن
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم دعوت گرفته منم برا خودشیرینی میخوام کمکش کنه وگرنه مامانا خودشون همه فن حریفن
کیک پای سیب درست کن برا عصرونه ببر با چای سرو کن
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
عصرونه یه ظرف بزرگ الویه ببر با این نون باگت های گرد کوچولو خیلی میچسبه
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
من خودم گفتم سیب زمینی و بعد کباب بزاریم زیر خاکستر تا عصر میپزه
بعد با یه عالمه پیاز سرخ شده و ادویه جات بکوبیم بزاریم رو اتیش
یه کمی هم گفتم کشک بادمجون یا حلیم بادمجون یا میرزا قاسمی بزاریم... فکر کنم خوب میشه
اتفاقا مامانمم میگفت الویه ببریم
بچه ها برا دسر نظری ندارین؟
من اینقد هوس حلوا کردم که نگو.. ولی خب خوبیت نداره شاید نمیدونم
نه بابا قوم شوهر خیلی با شخصیتن ... اتفاقا من خوشحالم چون دیگه عذاب وجدان ندارم... اگ برم بابا قوم شوهر مامان بابام تنها میشن اگرم با مامان بابا باشیم مادرشوهرم میگه همش جاتون خالیه

اصلا تعطیلات نورورز و دوس ندارم
عزیزم تو کوه و دشت ودمن این همه ظرف خوراکی میخواین ببرین?ماهمیشه یه پلو با جوجه کباب میبریم و سالادوماست و نوشابه وچای و میوه و آجیل خودش کلی وسیله میشه فکراینم بکن که ظرفای سالاد ونمیشه رو هم چید تو ماشین