2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم دو جهان رو میبینم 

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
قشنگه؟ 

نمیدونم یه قسمتش رو‌دیدم 

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

چه جالب موقعیتمون شبیه همه منم عشق سابقمو تو فامیل میبینم الانم میخاد با دوس دخترش عقد کنه منم مثل تو همسرمو دوس دارم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
چه جالب موقعیتمون شبیه همه منم عشق سابقمو تو فامیل میبینم الانم میخاد با دوس دخترش عقد کنه منم مثل ت ...

متاهلی شما؟ 

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱