2777
2789

حتماً خیری توش بوده

شک نکن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲🥲

من نمیدونم مشکلت چیه و تو چه شرایطی هستی اما هرچی که هست امیدوارم خیلی زود حالت خوب بشه 

دوست من چاره ای جز قوی بودن نداریم 

یه روزی یجایی دستمونو میگیره بهش ایمان داشته باش❤

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

حتماً خیری توش بوده شک نکن

اون ک صد در صد،اسی هی دعا کرده خدا گفته خیر،خیر😂

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
حتماً خیری توش بوده شک نکن

مرده شور هر چی خیره رو باهم درجا ببرم ....

مسلمون بودن فقط رنجه.....

کشورای خارجی اوج پیشرفتن 

ژاپنیا حتی خدا رو هم نمی‌پرستن زندگی اونا کجا 

زندگی ما کجا 

مسخره است....

اون ک صد در صد،اسی هی دعا کرده خدا گفته خیر،خیر😂

نخندین خوب نیست گناه داره. خدا کمکش کنه

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️