2777
2789

بازرگاني خوندم ميخام توليدي بزنم ساندويچ سرد لطفا بگين چطوري دوست دارين باشه أز بين أين مواد كدومارو دوست دارين توش باشه كدوما نباشه.خيارشور  كاهو كلم سفيد قرمز خلال سيب زميني خلال جعفري و سس .دوم اينكه بسته بنديش طوري باسه كه كل ساندويچ ديده شه يا نصفه ديده شه أيا ايده أي دارين ساندويچم فروشش بيشتر شه؟اشانتيون شكلات ليسكي برا بچه ها بزارم يا دستمال بزارم يا به جا سسشو بزرگ بزارم؟لطفا ايده دارين بگين هرچي دوست دارين نظرتونوبگين

قیمتش خیلی بالا نباشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم   اینکه بعضی بسته هارو روشون علامت سوال بذاری و مشخص نباشه کدوم طعم هست و رندوم مشتری ها بخرن هم میتونه جالب باشه 

راجب افزایش فروش هم میتونی مثلا یه کاغذ یکی بخر دو تا ببر تو بسته بندی قابم کنی هرکس پیدا کرد بتونه دوتا بخره دومی مجانی

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

آقا بهبه 

نصف ساندویچ مشخص باشه 

سس هم کنارش بزاری بهتر یا دستمال مرطوب 

کالباس وژامبون که صدر جدولن

ولی با این شروع کن 

کم کم توسعه بده 

خیارشور و گوجه رو خیلیا تو ساندویچ دوست ندارن 

ولی با کاهو موافقم شدید

به نظرم کلم سفیدو قرمز اصلا نزار من مزشو دوس ندارم و  اگه داشته باشه هم جدامیکنم خیارشور و کاهو و گوجه و جعفری بعضی وقتا پیاز خلالی هم دیدم میزارن که من دوس دارم بعضیا شاید دوست ندارن و خلال سیب زمینی عالی میشه ساندویجتم نصفش معلوم باسه سس بزار به عنوان اشانتیون 

کلم بنفش باشه از بین اونا که گفتی

خودم در مرود ساندویچ سرد آماده ها که خوردم همش حس میکنم مخلفاتش کم بوده همیشه دلم میخواسته بیشتر باشن یه چیزی مثل مخلفات داخل فلافل که نمیدونم چیه دقیقا فکر میکنم جعفری باشه با کلم رنده شده

پنیر هم فکر میکنم ایده ی خوبی باشه

گوجه و یا گوجه گیلاسی 

اگه یه ایده ای باشه برای سالم تر شدنش هم عالی میشه مثلا نمیدونم سسش خاص باشه یا کم چربی یا همچین چیزی 

موفق باشین

♡~God knows the best
به نظرم کلم سفیدو قرمز اصلا نزار من مزشو دوس ندارم و  اگه داشته باشه هم جدامیکنم خیارشور و کاهو ...

باشه گلم عجيبه پدر من ساندويچي داشت توش كلم خورد شده سفيد ميريخت همه دوست داشتن

ان شاءالله که موفق باشی

هرچقدر پرحجم تر و باکیفیت تر باشه مسلما خواهان و طرفدار بیشتری پیدا میکنه 

سعی کن از گوجه گیلاسی استفاده کنی من بشخصه گوجه برش خورده تو ساندویچو اصلا دوستندارم علل خصوص ساندویچ سرد ک باسس سفیددخیلی بدمزه میشه 

چیپس خلالی عالیه 

کلم سفید نرم یا کاهووپیچ ترجیحا

بسته بندی جوری باشه که ی قسمت ساندویچ مشخص باشه 

برای اشانتیون آدامس بنظرم گزینه خوبی باشه 

لطفا سس رو جدا درنظر بگیر داخل خود ساندویچ نریز و برای رعایت بهداشت به خارج بسته بندی ساندویچ وصل کن ینی داخل پاکت ننداز 

همش نون نباشه من یه بار کالباس شو خریدم همش نون بود سس مایونز.اصلا مزه کالباس نمیذاد

خوب معمولا اونا نوناروهم بزرگ ميزنن به نظر شما نونش كوچيكتر باشه ولي مواد زياد باشه بهتره؟؟