2777
2789

دوتا کارگر جدید اومدن به یکیش.ن دختر 16.17سالس خیلی لوده و بیخوده ولی خب حالا فعلا فرصت داده بهش بعد وقتی اومده اسمشو پرسیده اونم گفته فلانیم(اسم کوچیکشو گفته دختره)شوهرمم با همون اسم صداش میکنه خوشم نمباد ولی بنظرتون بگم نگو یا ولش کنم فامیلیش با یکی از کارگرای دیگه یکیه میگه اونجور قاطی میشه همسر ۳۵سالشه و من 23

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

چیه کارش؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اره بگو

من باشم میگم

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وردست فروشنده

خب میشه فروشنده بنظرم خودت برو پیش همسرت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

زیاد حساس نباش اما اگه اذیتت میکنه بگو خب اسم خالیشم صدا نکنه یه خانوم پشتش بگه که زیادم راحت ...

مردا رو هم همینجوری همسرم صدا میکنه مثلا علی ،احمد و... ولی چون زنه یکم انگار بدم اومده خودم به مردا آقا اضافه میکنم مثلا شوهرم میگه علی من میگم علی آقا بهشون و...باقی کارگرا

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑
میخوام حساسش نکنم

من خودم خیلی حساسم 

نگم میپوکم😐

بازم باتوجه به شرایط خودت تصمیم بگیر

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!