2777
2789
عنوان

دلم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 22 پست
روح همسرتون در آرامش♥️امیدوارم خدا بهتون صبر بدە

ممنون خدا رفتگانتو بیامرزه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان دیدم یه تاپیک زدید تا جواب رو تایپ کردم تعطیلش کرده بودید  . 

برای جای خواب فرزندتون بود : 

مدرسه دختران من یه مشاور داره که برامون جلسات ماهانه میذاره . یه نفر دقیقا مشکل شما رو مطرح کرد . تازه دختره بزرگتر بود ابتدایی هستن . بچه شما هنوز کوچیکه . سنی نداره . بچه هایی در شرایط نرمال هم حاضر نیستن در این سن جدا بشن . دیگه بچه شما که اضطراب از دست دادن والد رو تجربه کرده که کاملا طبیعیه که اینجور رفتار میکنه . 

خلاصه که پیشنهاد مشاور مدرسه ما این بود که اتاق این بچه جدا نشه . ولی با پدر در یک رختخواب نخوابند یا تشک های جداگانه و با فاصله روی زمین یا یکی روی تخت یکی روی زمین بخوابند ولی پدر تا هر وقت که خود بچه این تقاضا رو داره در یک اتاق باشه باهاش . فکر کنم برای بچه شما هم کاربردیه این روش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام الان دیدم یه تاپیک زدید تا جواب رو تایپ کردم تعطیلش کرده بودید  .  برای جای خواب فرز ...

سلام ممنونم از پاسخگوییتون 🙏💐متاسفانه همینو مشاور گفت و نتیجه نداد

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
سلام ممنونم از پاسخگوییتون 🙏💐متاسفانه همینو مشاور گفت و نتیجه نداد

من فکر میکنم به خاطر سنش هست . این شرایط برای دختر شما کاملا طبیعیه .  یه مدت اصلا اصراری به این ماجرا نداشته باشید دو سه سال دیگه جداگانه در یک اتاق بخوابید

من فکر میکنم به خاطر سنش هست . این شرایط برای دختر شما کاملا طبیعیه .  یه مدت اصلا اصراری به ای ...

نه دیگه میترسم چیزی بگم کاریش ندارم خودمم واقعا بهش وابستم برا خودمم سخته دیگه دوست ندارم فعلا اصرار کنم 

نه دیگه میترسم چیزی بگم کاریش ندارم خودمم واقعا بهش وابستم برا خودمم سخته دیگه دوست ندارم فعلا اصرار ...

بله این بهترین کاره . گاهی زمان خیلی ساده مساله رو حل میکنه . من تجربه مشابه شما داشتم دختر منم با این که با خواهرش در یک اتاق میخوابید یک شب از صدای دعوای شدیدی که توی کوچه اتفاق افتاده بود ترسید . برای اون هم دکتر خطر تشنج داد . منم تا مدتها توی اتاقشون میخوابیدم . هی که بزرگتر شد شرایط بهتر شد الان ۸ سالشه از دختر بزرگم حساس تره ولی خیلی بهتر شده الحمدلله . بعضی بچه ها تحت اتفاقات خاصی که در زندگیشون میفته حساس تر هستن . مثلا من در بارداری دوم درگیر مشکلات شدیدی در خانواده خودم بودم و دایم تحت فشار شدید عصبی بودم و فکر میکنم حساس بودن دختر کوچکم ناشی از همین مساله هست . دختر شما هم یکی از سخت ترین شرایط ها رو تجربه کره از دست دادن مادرش . طبیعیه که چنین رفتاری داشته باشه . ان شا الله بزرگتر که میشه بهتر با مسائل کنار میاد روح همسرتون هم شاد . خداوند به شما توان بده به بهترین شکل فرزندتون رو تربیت کنید

بله این بهترین کاره . گاهی زمان خیلی ساده مساله رو حل میکنه . من تجربه مشابه شما داشتم دختر منم با ا ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید و تجربیاتتون رو گفتید 🙏🏾💐خدا رفتگانتو  بیامرزه