2777
2789
عنوان

تجربه زیبا و جالب امروز من+عکس🍀

255 بازدید | 7 پست

دیدین کسایی که عاشق هنرن والدینشون بهشون میگن برو تجربی کنارش هنرم ادامه بده (جمله ای که همه ما یه بار از پدر مادرمون شنیدیم😂) امروز من نمونشو دیدم با مادرم رفتیم داروخونه که یه دیوار پر از عکس دیدیم ازش عکس گرفتم که یه آقایی گفت کدومشون قشنگتره گفتم شما عکسارو گرفتی گفت بله عاشق عکاسیم و از هر چیز قشنگی که ببینم عکس میگیرم اینم عکسای یه عکاس داروساز👇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نزاشتن هنر بخونم همش گفت موسیقی قرتی بازیه دانشگاه هنر تهران قبول شدم ولی دو ترم بیشتر نزاشتن بخونم..

آخرش مجبور شدم برم مهندسی بخونم..لعنت ب اجبار..

لعنتتت

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم نزاشتن هنر بخونم همش گفت موسیقی قرتی بازیه دانشگاه هنر تهران قبول شدم ولی دو ترم بیشتر نزاشتن بخ ...

بله متاسفانه سر همین اجبار خواهر هنرمند منم داره تجربی میخونه 🥲

بله متاسفانه سر همین اجبار خواهر هنرمند منم داره تجربی میخونه 🥲

ببین من مهندسی خوندم رفتم سرکار از اون روزا پانزده سال گذشته ولی الانم ک پیانو میبینم دلم ب درد میاد ک ی روزی عاشق زدنش بودم الان فقط حسرتشو حمل میکنم.اون موقع ها با ذوق و شوق میرفتم تو خونمون پیانو نداشتیم میرفتم تو دانشگاه تمرین میکردم ولی همش شد حسرت...

شاید باورتون نشه پسرمو از چهار سالگی گذاشتم کلاس موسیقی الان ویولن میزنه و من کیف میکنم هیچ اصرار نکردم خودش ویولن رو انتخاب کرد. 

ویولن ک میزنه مامانم لذت میبره بهش گفتم کاش میزاشتی منم پی علاقم میرفتم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ببین من مهندسی خوندم رفتم سرکار از اون روزا پانزده سال گذشته ولی الانم ک پیانو میبینم دلم ب درد میاد ...

کاملا درک میکنم خواهرم عاشق طراحی و نقاشیه به زور رفت تجربی دیروز امتحاناتشون تموم شد با عجله برگشت خونه رفت بوم و قلمو هاشو آورد تا شب مشغول شد حتی شامم نخورد چون مامانم قول داده بود بعد امتحانا میتونه یه هفته برگرده سر نقاشی و طراحی هاش همش میترسم حسرت به دل بمونه و همش غضه اینو بخوره که چرا نمیتونه کار مورد علاقشو انجام بده ایکاش این تفکر جا نیوفتاده بود که پزشکی و مهندسی همه چیزه که بخدا نیست