2777
2789

جهنم ب چشمام دیدم اون دنیا رفتم و امدم بااینک چند ساعتی یبار سرم بی حسی بهم میزدن قشنگ درد تا پشت کردنم ناجور میزد قشنگ حس میکردم معدم تو شکمم نیست ن میتونستم دراز بکشم ن پاشم کل روز رو نشسته میخابیم .مثل ادم های ک چاقوشون شکم خورده دولا دولا میرفتم دستشویی حتی نمیتونستم خودم بشورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بزودی بهتر شی دلم نمیاد بگم لعنت ولی رحمت ب اون ک گفت طبیعی زایمان کنی بمحض زایمان دردات ت ...

بمیرم نمیخام ن طبیعی ن سزارین عمل کنم .مگر اینک بکشنم بعد زندم کنن من بیچاره ام بخدا بخاطر بچه صفرام دراکردم ک رو بارداری مجبور نباشم عمل کنم .کلمه ای برای توصیف دردم پیدا نکردم

بمیرم نمیخام ن طبیعی ن سزارین عمل کنم .مگر اینک بکشنم بعد زندم کنن من بیچاره ام بخدا بخاطر بچه صفرام ...

چرا آنقدر درد عجیب و غریب داری عزیرم 

من چند نفر رو دیدم عمل کیسه صفرا کردن اصلا درد نداشتن 

یا کار دکترت خوب نبوده یا خیلی بد عمل هستی

یادمه فامیلم نوشیدنی مثل نوشابه آب سرد غذای چرب رو خیلی پرهیز میکرد..نت سرچ کن بخون

ببین اصلا ادم سالم هم باید اینارو رعایت کنه من اصلا قبل عملمم لب نمیزنم ب این چیزا ب ندرت میخوردم مگ دلم هوا میکرد چ برسه ک الان عمل کردم .بنظرم رعایت برا همه هس ک ب این دردا گرفتار نشن

چرا آنقدر درد عجیب و غریب داری عزیرم  من چند نفر رو دیدم عمل کیسه صفرا کردن اصلا درد نداش ...

مثلا بهم معرفیش کردن همونا ک عپل کردن گفتن عالیه حتی پرستاراهم گفتن ک دست دکتر خیلی خوبه ک زود خوب پیشی ولی من پا  ره شدم داغون شدم هزار بار خودم مادرم بخاطر بدنیا اوردنم لعنت کردم

مثلا بهم معرفیش کردن همونا ک عپل کردن گفتن عالیه حتی پرستاراهم گفتن ک دست دکتر خیلی خوبه ک زود خوب پ ...

ایشالله زودتر خوب بشی 

اگر بیمارستان دولتی هستی منتظر پرستارها نباش خودت شیاف بزار برای دردت

ایشالله زودتر خوب بشی  اگر بیمارستان دولتی هستی منتظر پرستارها نباش خودت شیاف بزار برای دردت

مرخصم کردن فقط چند ساعت یباری دیفلوفناک میخورم بخدا هیچ فایده نداره انگار ی چیزی کمه وسط شکمم.داغون شدم تو خودم