2777
2789
عنوان

دعوا

53 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها اعصابم خرده تاپیک قبلیمو اگه خونده باشید متوجه میشید که چی میگم 

امروز زنگ زدم به خونه پدرشوهرم ک ببینم رفتار مادرشوهرم باهام چطوره اگه سرسنگین باشه اصلا نرم خونش واسه روز پدر دیدم چندتا زنگ خورد رفت رو پیغام گیر گوشی رو از برق دراورد یعنی وقتی گوشی رو درمیاری ی صدایی میده ک انگار یکی گوشی رو برمیداره در جا میذاره قط میشه دیگه بوق نمیخوره من اینو فهمیدم خیلی بهم برخورد چندبارم قبلا اینکارو کرده بود 

منم زنگ زدم ب پدرشوهرم ک بالا خوابیده بوده گفتم اقاجون زنگ زدم چرا مامان گوشی رو از برق درمیاره این چ کار زشتیه گفت تو مگه ب دخترت چی گفته ک اون حرفو زدی منم گفتم خب مامان خیلی حساسه رو همه چی حساسه ب هرچی دست میزنه ی چی میگه دیگ خیلی حالم بود گفتم چرا گوشی رو میکشه گفتم چرا فقط واسه منو شوهرم اینجوریه چرا ب دامادتون ک هزارتا بلا سرتون آورده نمیتونه حتی پشت گوشی ی کلمه حرف بزنه گفتم باشه دلمو خیلی شکوند و این حرفا 

بچه ها واقعا خیلی نارحتم چیکار کنم ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا زنگ زدی ب مادرشوهرت دیدی جواب نداد.بعد زنگ زدی ب پدرشوهرت حرفای دلتو خالی کردی قتی عصبانی هسی ا ...

نه اتفاقا خیلی هم خوب شد چون پدرشوهرم بهتر از اونه بعدم اره دیگ وقتی بی احترامی میکنه باید بگم 

نه اتفاقا خیلی هم خوب شد چون پدرشوهرم بهتر از اونه بعدم اره دیگ وقتی بی احترامی میکنه باید بگم 

خب دیگ بی سیاستی

هر کاری کنی بازم نمیاد زنشو کوچک کنه بخاطر عروسش

خودت میدونی

خب دیگ بی سیاستی هر کاری کنی بازم نمیاد زنشو کوچک کنه بخاطر عروسش خودت میدونی

اره میدونم راس میگی ولی خب دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم خیلی نارحت شدم