سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 934 عنوان دانش آموزا یه سوال 140 بازدید | 12 پست معدل دبیرستان، هر یه نمره چقدر میزاره رو معدل؟ چند صدم؟مثلا کسی که شده ۱۹ و ۹۳ یعنی چند نمره کم داشته؟ نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید 1402/11/04 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdislady عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 3939 ینی یک نمره کم داشته من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 934 هفت صدم دیگه اینجوری هر ۲۵ صدم چقدر میشه اونوقت😂 نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13356 ۷صدم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 934 دوتا نمره ۱۹ یا دوتا ۱۷ چجوری حساب کردی شد دو تا ۱۷؟ نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
noruaa عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7455 اینجوری هر ۲۵ صدم چقدر میشه اونوقت😂 یعنی چی ؟من خودم همه درسام ۲۰شدم یک دونه ۱۸داشتم معدلم شد ۱۹/۹۸حالا یعنی هر نمره ۲صدم هست
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 934 ۷صدم یعنی الان اونی که میشه ۱۹ و ۹۶ کلا چند نمره کم داشته؟ نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13356 یعنی الان اونی که میشه ۱۹ و ۹۶ کلا چند نمره کم داشته؟ ۴صدم یذره مانده بیست بشه ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
سوسک_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 934 ۴صدم یذره مانده بیست بشه فکر کنم کلا منظورمو بد گرفتین🤦منظورم از اینکه میگم چند نمره کم داشته معدل کل نیستمنظورم اینه چند نمره تو هر درس کم داشته، مثلا دو تا ۱۹ داشته یا یه دونه ۱۸ داشته یا ..؟میخوام در کل بدونم به ازای هر نمره از هر درس، چند صدم معدل میره بالا نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13356 فکر کنم کلا منظورمو بد گرفتین🤦 منظورم از اینکه میگم چند نمره کم داشته معدل کل نیست منظورم اینه چن ... نه نه تو همهی دورس ۲۰گرفته فقط یدونه درس ۴صدم از نمرهش کم داشته ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•