2777
2789
عنوان

همسری که کمک نمیکنه

96 بازدید | 3 پست

سلام خسته نباشید خانما من دو روزه سرما خوردم و یکی بچه ۲ ساله دارم گلودرد شدیدم دیشب گفتم بریم دکتر گفت باشه امروز صبح امروزم هر چی زنگ زدم جواب نداد رفتم و اومدم خودم حالا میگم من بدنم حال نداره بچه رو اروم کن میگه منت داری مریضی نمردی که اینجور خودت رو میگیری خودش سرما میخوره منو پرستاره خودش میدونه تا قرصشم من باید بدم و لیوان اب بخدا میخوام بکشمش

منم با دوتا بچه فقط خودمم.

اوایل مثل شما عصبانی و ناراحت میشدم.

دیگه الان چند ساله اصلن توقعی ندارم!!

اینجوری دیگه حرصم نمیخورم.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم با دوتا بچه فقط خودمم. اوایل مثل شما عصبانی و ناراحت میشدم. دیگه الان چند ساله اصلن توقعی ندار ...

عزیزم اخه خیلی بی رگه من مریضم بچه رو انداخته برا من خودش رفته ور دل ننش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز یه وقت دندون پزشکی گرفتم بیمه تکمیلی بودیم من و مادرشوو خودش حالا مادرشوهر گفته دندونای من بدتره باید درست کنم ۵ تا دندون میخواد درست کمه سقف بیمه هم ۱۵ هست شوهرم میگه تو بیمه تموم شد باشه برا سال بعد اینقدر مادرشوهرم چشم و هم چشمه