2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟

56 بازدید | 11 پست

فردا قراره برم خونه مامانم هر هفته میریم پنج شنبه ها بعد شوهرمم الان داره درس میخونه میگه من نمیام خونه بابات خودت برو من درس دارم نمیدونم منظورش چیه منم میخام برم بمونم نیام دیونه ام کرده یه ماه 

دیگه بریدم میخام بمیرم خسته از دست کسی که انگار مرده متحرکه البته برا من برا بقیه خیلی خوبه میگه میخنده بابا منم ادمم گناهم چی بود جز این که مانع پیشرفتش نشدم الان بهش پیام دادم خیلی بیمعرفتی میگه مرسی دیگه خالم بهم میخوره از این زندگی ۷ صب میره ۱۰ شب میاد نه یه کلمه حرف میزنه نه هیچی فقط شام میخوره میخابع فردا باز همین 😭😭😭😭😭😭😭 تو داری برای اینده ات تلاش میکنی پس چرا با من اینجوری میکنی😭😭

اینم یکی از مشکلاتمه که تو تاپیک قبلی گفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن این تکلیفش با خودش مشخص نیس ۳۰ سالگی یادش افتاده درس بخونه تا حالا نتونسته برا خودش یه دوچرخه ...

الان نذاری بخونه تا اخرش مقصر شما رو میدونه.

چند ماه بهش فرصت بده

خرجتون از کجا در میاد.

الان نذاری بخونه تا اخرش مقصر شما رو میدونه. چند ماه بهش فرصت بده خرجتون از کجا در میاد.

هیچی نمیره سرکار باباش پول میده تاپیکای قبلم رو بخونی میبینی چطور شد الان این تکلیفش مشخص نیس بی مسئولیت منم برم همه چیو میگم به مامان بابام مرگ یه بار شیون یه بار