2777
2789
عنوان

حاملگی خارج رحم کی داشته؟

696 بازدید | 16 پست

سلام

۲۹باید پری میشدم نشدم دوتا بی بی چکم مثبت بود امروز رفتم بتا ۳۰۳بود سونو ولی گفت ساک حاملگی دیده نمیشه ولی یه توده داخل لوله فالوپ چپ میببنه یه کم درد هم دارم دکتر گفت شنبه دوباره برم بتا بدم و سونو 

نگرانم تا شنبه لولم پاره نشه؟؟؟؟بعد باید چجوری خارجش کرد؟؟؟کورتاژ میکنن؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برو فورا بیمارستان، باید سنتی واژینال بشی مشخص بشه من چند سال پیش مثل شما سهل انگاری کردم و لوله ی راستم ترکید نزدیک بود بمیرم، بتا ۴۰۰۰ هزار شد لوله ام ترکید مثل سزارین شکمم رو پاره کردن و لوله رو داوردن

به فاصله ۴٨ ساعت دوتا آزمایش بتا بده.که باید دوبرابر شده باشه بتات.اگه دو برابر نشده بود برو پیش دکترت احتمالا دوباره سونو میگیره ازت و اگه خارج رحمی مشخص شد بیمارستان یکی دو روز بستری میشی و امپول متوتروکسات بهت میزنن و به خونریزی میفتی و جنین به مرور زمان جذب میشه.درد شدید داری؟لکه بینی چی؟؟

به فاصله ۴٨ ساعت دوتا آزمایش بتا بده.که باید دوبرابر شده باشه بتات.اگه دو برابر نشده بود برو پیش دکت ...

الان بیام اومده ۷۱۷ دکتر میگه احتمال خارج رحمی کمه احتمالا کیسته ب نظرتون سونوگرافم خوب نیست که نتونسته تشخیص بده کیسته یا حاملگی یا کلا همینجوریه؟؟؟

گفته شنبه برم دوباره بتا بدم با سونو 

مشخص شد مشکل چی بود؟

داخل رحم ساک خالی دیده شد ولی جنین و ضربان قلب نداشت از اونور داخل لوله تخمدان یه چیزی هست ک هیچ دکتری نمیدونه چیه!!!

نمیدونم چه کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️