2777
2789

دلاکلکل

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

همش که واجبه مثلا چکاپ اول سنو تشکیل قلب آزمایش و سنو ان تی ...آزمایش و سنو انومالی...بعدش هم سنو رشد چیز غیر واجبی که نداره همش ضروری هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا همشون واجبه به جز زمانی که اوایل حاملگی اگر درد و خونریزی نداری سونوی ساک واجب نیست مستقیم هشت هفته از پریودی برید سونوی قلب بقیش واجبه انی و انومالی و ازمایش هنگام بارداری و غربالگری و قند و.... 

غربالگری اول شامل سونو و ازمایش. ۱۲ هفته

غربالگری دوم هم همینطوره اگه اولی خوب باشه ازمایش لازم نیست فقط سونو ۱۸ هفته

یدونه هم ۷ هفته تشکیل قلب 

یدونه هم ۳۱ هفته برای وزن 

ازمایش قند

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
همش که جوابه مثلا چکاپ اول سنو تشکیل قلب آزمایش و سنو ان تی ...آزمایش و سنو انومالی...بعدش هم سنو رش ...

سنو رشد چند هفتگیه

غربالگری اول شامل سونو و ازمایش. ۱۲ هفته غربالگری دوم هم همینطوره اگه اولی خوب باشه ازمایش لازم نیس ...

آزمایشهای غیر واجب میگی ؟

آزمایشهای غیر واجب میگی ؟

واجب

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

یک بار قبل بارداری، باید آزمایش خون بدی. که دکتر جریان باشه چه کمبود ویتامین هایی خودت داری و همچنین در مورد داشتن و نداشتن تیروئید مطمئن بشی. 

بعد از بارداری، سونوی 8 هفته لازمه که مطمئن شی قلبش تشکیل شده

بعد از اون 12 هفتگی سونوی آن تی و آزمایش خون داره

بعد از اون 18 هفتگی سونو لازمه که می بینن تمام اجزای بدن بچه کامل تشکیل شده باشه و در عین حال جنسیت جنین هم تشخیص داده میشه

یک سونو هم میمونه برای ماه های آخر میگیرن

واجب ها همین ها هستن

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
غربالگری اول شامل سونو و ازمایش. ۱۲ هفته غربالگری دوم هم همینطوره اگه اولی خوب باشه ازمایش لازم نیس ...

دکتر من میگفت آزمایش انومالی هم خودش واجبه من واسه هر دو پسرم رفتم نخواستم شکی بمونه به نظرم اصلا چیز شوخی برداری نیست انجام دادن همه اینا یه جور اطمینان هست تازه من شنیدم بودن کسانی که انجام دادن بعد دنیا اومدن بچه فهمیدن بچه مشکل داشت ما آشنا داشتیم بچش دو ج نسه بود بعد دنیا اومدن متوجه شده بودن حالا بخوای انجام ندی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

آزمایش پنج گانه اول بارداری 

(قند.چربی.ویتامین ها.تیرئید.کم خونی.ایدز.هپاتیت.و.....)

سنو سلامت قلب هفته هشتم

سنو انتی.و آزمایش غربالگری مرحله اول یعنی هفته دوازدهم 

سنو آنومالی که همه بدن جنین رو چک می‌کنه هفته هجدهم 

آزمایش دیابت هفت ماهگی 

یک سنو هم اواخر بارداری میگیرن برای چکاب جفت و جنین و کیسه آب.

سونو قلب .آن تی . انومالی. وزن جنین .آخرم موعد دقیق زایمان.  حالا اگه بارداری مشکلی ریسکی چیزی ...

قند خون و چکاپ چندهفتس؟

ازمایش گروه خونی چی؟

یادمه تو قبلی ی همچین آزمایشی م بود

دکتر من میگفت آزمایش انومالی هم خودش واجبه من واسه هر دو پسرم رفتم نخواستم شکی بمونه به نظرم اصلا چی ...

دوجنسگی تو کدوم آزمایش مشخص میشه؟