2777
2789

نزدیک ۴ ماھہ سرم درد میکنہ اکثر اوقات، مثلا در ھفتہ ۴ روز 

و در روز بیشتر ساعتا، ولی زیاد شدید نیست 

مال شما چجوریہ و از کجا فھمیدین میگرن ، دکتر نرفتم ھنوز ب صورت تخصصی بخواد معاینہ کنہ، ممنون میشم اگر تجربہ ای داشتین بگید

باید بری دکتر من بچه بودم رفتم یادمه نوار مغز انگاری دادم، علائمش دائم سردرد داری باقرص اثر نمیکنه اصولا چیز تند بخوری فوق العاده بد میشه سروصدا نمیتونی طاقت بیاری کلتوباید بکوبی دیوار و خیلی چیزای دیگه

سرو صدای زیاد و نور بیشتر نباید باشه خواب تون باید ۸ ساعت رو رعایت کنی اونم تو اتاق خواب تاریک و وعده های غذاییتون سر ساعت باشه گشنه نباشی تا زیاد سردرد نگیری. موقع سردرد هم من با بادکش انداختن خوب میشم دارو دیگه بدنم عادت کرده خوبم نمیکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.