2777
2789

شاید مشکل شنوایی داره 

حتما ببرید دکتر تا زودتر تشخیص بدهند 

بچه اوتیسم وقتی کسی با اشاره بهش میگه مثلا این پرنده رو نگاه کن نگاه و انگشت طرف رو تعقیب نمی کنه / بازی های تکراری انجام میده / ارتباط اجتماعی ضعیفی داره از لحاظ کلامی ضعیف هستند 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبخند اره میزنه ، ذوقم داره ، از چیز خاصی نه نمیترسه ، حرکات تکراری ام نداره

ببین بچه ات ماشالا سالمه 

نگران نباش

زیاد بیرون ببرش تا با محیطهای زیاد و مردم زیادی آشنا بشه .حس کنجکاوی و یادگیریش تحریک بشه 

قدم زدن پارک پیاده روی خرید هر روز ببرش تا با دنیا آشنا بشه

شاید مشکل شنوایی داره  حتما ببرید دکتر تا زودتر تشخیص بدهند  بچه اوتیسم وقتی کسی با اشار ...

مشکل شنوایی نداره ، اره من اشاره میکنم نگاه نمیکنه خودشم اشاره نداره چیزی میخواد میاد دست منو میگیره میبره ، بازی تکراری نمیکنه ، حرفم نمیزنه 

ببین خیلی از بچه‌ها هستن مشکلات مختلفی دارن ولی چون اوتیسم شناخته شده تره اولین حدس میره سمت اوتیسم

ولی مثلا بجه‌هایی ک آسیب مغزی هستن هم علائمشون گاعی شبیهه ب اوتیسم با این تفاوت ک اصلا ب اندازه اوتیسم براش جای نگرانی وجود نداره

یا مثلا عدم هماهنگی نیم کره‌های مغزی و....

اینا همه با کار درمانی رفع میشن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....