2777
2789

سلام

یه بنده خدایی رو دیدم که فالوش دارم و اونم منو فالو داره

دیروز وقتی رفتم فالورهاش رو ببینم دیدم چیزی نشون نمیده تعدادش رو میزنه ولی نشون نمیده.

هم فالورهاش مخفی شده هم فالووینگ هاش

من تو گوشی خودم هرچی گشتم پیدا نکردم. گوشی اون طرف ایفونه منو هم بلاک نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت گفتن منو تگ کن لایک کن بیام ببینم

فهمیدم چطوریه این هاید کردن فالووینگ ها و فالور ها
باید تو پروفایل خودتون که هستین گوشیتون رو تکون بدید
بعد این متن رو ببفرستید
my account is personal and i dont want anyone to see my following list, so please hide it

فهمیدم چطوریه این هاید کردن فالووینگ ها و فالور هاباید تو پروفایل خودتون که هستین گوشیتون رو تکون بد ...

عزیز میشه توضیح بدی

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

سلام من یه سوال داشتم

یک از فامیل هام من رو تو اینستا فالو داشت منم داشتمش و با هم گروه مشترک داشتیم اما چند روز پیش منو دو طرفه انفالو کرد در حالیکه نه حسابای مشترکمون تو پیجش میزنه و نه اسمشو سرچ میکنی بالا میاره،واینکه اینم میبینم توی همون گروه مشترکمونه و توی همون گروه توی دنبال کننده هام میزنه در صورتی که فالوم نداره خواستم بپرسم این چیکار کرده؟امکان داره منو فالو داشته باشه؟میخوام از شرش خلاص شم