من خیلی سرفه میزنم البته من احتمالا کرونا دارم چون اکسیژنم تا ۸۹ کم شد
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از شنبه عصر با سرفه شروع شد از اون موقع دوبار بستری شدم هرچی امپول و سرم بودم زدم هرچیدمنوش بدمزه بود خوردم مگه فایده داره یه بار حس میکنم دارم خوب میشم باز یه ساعت بعد یه بامبول سرمدر میاره لرز شدید بدن درد مخصوصا کمر و زانوهام دل پیچه و دلدرد حالت تهوع سرفه شدید گلودرد از شدت سرفه حس میکنم تمومداخل شکم و گلوم زخمه بی اشتهایی خلاصه نمیرمخیلیه تازه باید یچه داری کنم سرکارم میرم مادر شوهرمو پدر شوهرمو گفتم اومدن خونمون مواظبمون باشن
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭