2777
2789

بچه ها من از جمعه عصر علائمم با گلودرد و لرز شروع شد

دکتر رفتم آنتی بیوتیک داد بهم و یه سری داروی دیگه

الان تقریبا ۶ روز شد شب ها حالم بدتر میشه

مخاط خونی میزیزم و گلومم خیلی درد میکنه انگار زخمه همه ی گلوم 

بیاین بگین کسی اینطوری بوده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

من خیلی سرفه میزنم البته من احتمالا کرونا دارم چون اکسیژنم تا ۸۹ کم شد

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حالم خیلی بد بود الآن ۲۰ روز شده هنوز سینم میسوزه و سرفه دارم

ای وای چقدر ادامه دار شد😓

من از همه چی افتادم

اسیر شدم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من خیلی سرفه میزنم البته من احتمالا کرونا دارم چون اکسیژنم تا ۸۹ کم شد

انشالله زودتر خوب بشی  

من از شنبه عصر با سرفه شروع شد از اون موقع دوبار بستری شدم هرچی امپول و سرم بودم زدم هرچی‌دمنوش بدمزه بود خوردم مگه فایده داره یه بار حس میکنم دارم خوب میشم باز یه ساعت بعد یه بامبول سرم‌در میاره لرز شدید بدن درد مخصوصا کمر و زانوهام دل پیچه و دل‌درد حالت تهوع سرفه شدید گلو‌درد از شدت سرفه حس میکنم تموم‌داخل شکم و گلوم زخمه بی اشتهایی خلاصه نمیرم‌خیلیه تازه باید یچه داری کنم سرکارم میرم مادر شوهرمو پدر شوهرمو گفتم اومدن خونمون مواظبمون باشن 

انشالله زودتر خوب بشی  

ممنون شما هم همینطور

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
میگن یه ماه طول میکشه. صبور باش. من اعصابمم بهم ریخته دارم آرامبخش میخورم.ولی واقعا شبا حال آدم افتض ...

وای رفتم دکتر گفت سویه جدید کرونا رو گرفتی

خستگی مفرط عذاب آوره 😓

من از شنبه عصر با سرفه شروع شد از اون موقع دوبار بستری شدم هرچی امپول و سرم بودم زدم هرچی‌دمنوش بدمز ...

ای وای منم همینم

چون حس چشایی هم ندارم دکترم گفت کروناست

سویه جدید 

اره میدونستم کروناست بهت نگفتم نترسی

فدات

ولی خودم شک کردم دیدم ادامه دار شد

گقتم نکنه کرونا باشه

ایشالا هر چه زودتر خوب شی گلم

انشالله شما هم همیشه سلامت و پرانرژی باشی